کلیدواژه‌ها = لاکتو باسیلوس
تأثیر افزودنی باکتریایی، آنزیمی و ملاس بر قابلیت تخمیر و ترکیب مواد مغذی سیلاژ تفاله لیمو عمانی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 02 مهر 1403

10.22034/as.2023.50768.1653

مهران جلیلی؛ حمید محمدزاده؛ علی حسین خانی؛ اکبر تقی زاده


اثراسانس گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر لاکتوباسیل‌های جدا شده از شکمبه گاو

دوره 27، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 189-202

ستاره نبی‌زاده اصل؛ رضا ولی‌زاده