کلیدواژه‌ها = دانه جو
تعیین ترکیبات شیمیایی، عناصر معدنی و انرژی خام دانه جو، دانه گندم و سبوس گندم استان آذربایجان شرقی

دوره 32، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 1-16

10.22034/as.2022.25149.1419

حسین جانمحمدی؛ اکبر تقی زاده؛ جلیل شجاع غیاث؛ مجید علیایی


اثر منبع کربوهیدرات و دانه کانولای غنی از اولئیک اسید بر عملکرد، الگوی اسیدهای چرب و خصوصیات کیفی گوشت بره‌‌های پرواری

دوره 28، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 1-19

صادق اسدالهی؛ محسن ساری؛ نعیم عرفانی مجد؛ مرتضی چاجی؛ مرتضی مموئی