نویسنده = اکبر تقی زاده
تأثیر افزودنی باکتریایی، آنزیمی و ملاس بر قابلیت تخمیر و ترکیب مواد مغذی سیلاژ تفاله لیمو عمانی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 02 مهر 1403

10.22034/as.2023.50768.1653

مهران جلیلی؛ حمید محمدزاده؛ علی حسین خانی؛ اکبر تقی زاده


اثر افزودنی باکتریایی و پری‌بیوتیکی بر پروفایل تخمیر و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای مواد مغذی سیلاژ ذرت

دوره 27، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 173-188

سیما علایی باهر؛ حمید محمدزاده؛ اکبر تقی زاده؛ علی حسینخانی