کلیدواژه‌ها = ترکیب شیمیایی
فراسنجه‌های تخمیر و گوارش‌پذیری مواد مغذی جیره‌های حاوی سطوح مختلف باگاس نیشکر در شرایط آزمایشگاه

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 10 بهمن 1402

10.22034/as.2024.51846.1664

محسن بهزادی؛ سید رضا موسوی؛ فرشید فتاح‌نیا؛ صفورا یوسفی نژاد؛ محمد شمس‌الهی


اثر جایگزینی کاه ماش (Vigna radiate) با کاه گندم یا سیلاژ ذرت کم‌دانه بر قابلیت هضم و برخی فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای بره میش‌های عربی

دوره 27، شماره 3، آذر 1396، صفحه 1-19

ایمان مهرامیری؛ مرتضی چاجی؛ صالح طباطبائی‌وکیلی؛ طاهره محمدآبادی؛ محسن ساری


اثر مرحله بلوغ و زمان برداشت بر ارزش تغذیه‌ای علوفه خشک یونجه برداشت شده از مناطق گرمسیر

دوره 27، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 113-131

صفورا یوسفی نژاد؛ فرشید فتاح نیا؛ سید غلامرضا موسوی؛ مهدی رشنوادی


تأثیر استفاده از تفاله‌زیتون بر قابلیت‌هضم، خصوصیات تخمیری و جمعیت پروتوزوآی شکمبه گوسفندان عربی

دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 1-18

آزاده‌ گراوند؛ مرتضی چاجی؛ محسن ساری؛ طاهره محمدآبادی