کلیدواژه‌ها = تولید گاز
فراسنجه‌های تخمیر و گوارش‌پذیری مواد مغذی جیره‌های حاوی سطوح مختلف باگاس نیشکر در شرایط آزمایشگاه

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 10 بهمن 1402

10.22034/as.2024.51846.1664

محسن بهزادی؛ سید رضا موسوی؛ فرشید فتاح‌نیا؛ صفورا یوسفی نژاد؛ محمد شمس‌الهی


اثرات استفاده از مخمر ﺳﺎﻛﺎﺭﻭﻣﺎﻳﺴﺲ سرویسیا ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﺯﻳﺴﺖﻳﺎﺭ بر فراسنجه های تخمیر در جیره های پرکنسانتره در شرایط برون تنی

دوره 33، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 61-81

10.22034/as.2022.49527.1643

الناز پیرعدل؛ حامد خلیل وندی بهروزیار؛ رسول پیرمحمدی؛ مهدی کاظمی بنچناری؛ مرتضی حسینی غفاری


فراسنجه های تخمیر برون‌تنی جیره‌های دارای تفاله گل محمدی و یا تفاله شاتره

دوره 33، شماره 3، آذر 1402، صفحه 31-43

10.22034/as.2022.49396.1641

گلناز تأسلی؛ فرشید فتاح نیا؛ سید رضا موسوی؛ شریف خدامرادی؛ امین اله پورملکشاهی


اثرات افزودن نانو اکسید مس در منابع مختلف پروتئین گیاهی و حیوانی بر پارامترهای تغذیه ای و تولید گاز با استفاده از روش آزمایشگاهی

دوره 32، شماره 3، آذر 1401، صفحه 131-142

10.22034/as.2021.44766.1607

مهناز حقی جمادی؛ جمال سیف دواتی؛ حسین عبدی بنمار؛ فرزاد میرزائی آقجه قشلاق؛ رضا سید شریفی


اثر روش‌های عمل‌آوری فیزیکی و بیولوژیکی دانه ذرت بر تولید گاز و فراسنجه‌های تخمیری در شرایط برون‌تنی

دوره 29، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 103-115

حسین اصغر حسین زاده؛ فریبا فریور؛ جواد بیات کوهسار؛ فرزاد قنبری


بررسی تاثیر جیره‌های حاوی سطوح مختلف مغز بلوط بر هضم، تخمیر و تجزیه‌‌‌‌پذیری شکمبه ای گاو و گاومیش در خوزستان

دوره 28، شماره 3، آذر 1397، صفحه 17-29

زهرا رحمتی مقدم؛ طاهره محمدآبادی؛ هدایت الله روشنفکر؛ مرتضی چاجی؛ خلیل میرزاده


اثر برگ گیاه مورد و اسانس آن بر خصوصیات تخمیر و قابلیت هضم در گوسفند عربی

دوره 28، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 143-157

کلثوم صالح پور؛ طاهره محمدآبادی؛ محمدرضا قربانی


استفاده از تکنیک تولید گاز جهت تعیین ارزش تغذیه‌ای و پیش بینی‌ تخمیری کنجاله ذرت و مقایسه آن با برخی واریته‌های غلات

دوره 28، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 159-176

محمد حسین سیرجانی؛ مهدی کاظمی بن چناری؛ فرهنگ فاتحی؛ محمدحسین مرادی؛ هریندر ماکار


طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه اتوماتیک اندازه‌گیری تولید گاز برای تعیین کینتیک تخمیر میکروبی مواد خوراکی

دوره 27، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 205-216

احمد ریاسی؛ فرهاد احمدی؛ حمید رضا معین الدینی؛ سید محمد هادی راهوی؛ حمید خشوعی