آیت الهی مهرجردی، احمد اهمیت اثر متقابل ژنوتیپ و محیط بر آنالیز ژنتیکی میزان تولید شیر درگاوهای هلشتاین [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 69-79]
ا
ابراهیمی، مرضیه پیامدهای تغذیه درون تخممرغی نسبتهای مختلف دی-ال متیونین به ال-لایزین بر شاخص-های لاشه و غلظت متابولیتهای خونی در جوجههای گوشتی یک روزه راس [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 143-158]
ابراهیم پورطاهر، سارا مقایسه روش انتخاب ژنومی و کلاسیک در اصلاح نژاد طیور بومی ایران [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 201-212]
ابراهیمی محمودآباد، سیدروح اله عملکرد بلدرچینهای در حال رشد تغذیه شده با دانه سویا یا کلزای عملآوری شده با پرتو الکترون [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 55-67]
احمدی، فرهاد طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه اتوماتیک اندازهگیری تولید گاز برای تعیین کینتیک تخمیر میکروبی مواد خوراکی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 205-216]
ازغندی، مرجان بررسی ناحیه HVR-III ژنوم میتوکندری گوسفندان ایرانی با روش توالییابی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 133-141]
اسدی فوزی، مسعود بررسی سطوح عدم تعادل پیوستگی در ژنوم گاوهای بومی استان فارس با استفاده از دادههای متراکم نشانگرهای چند شکل تک نوکلئوتیدی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 17-27]
اسدی فوزی، مسعود اهمیت اثر متقابل ژنوتیپ و محیط بر آنالیز ژنتیکی میزان تولید شیر درگاوهای هلشتاین [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 69-79]
اسلامیان، احسان ارزش غذایی سبوس گندم کارخانجات آرد استان خراسان رضوی در تابستان و زمستان و تاثیر جایگزینی سبوسهای تابستانه بجای جو، بر عملکرد بزهای شیری سانن [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 33-50]
اسماعیلی زاده کشکوئیه، علی بررسی سطوح عدم تعادل پیوستگی در ژنوم گاوهای بومی استان فارس با استفاده از دادههای متراکم نشانگرهای چند شکل تک نوکلئوتیدی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 17-27]
اسمعیلی نیا، لیدا توانایی یدک شدن آرژنین با گوانیدینواستیک اسید و تعیین نیاز آرژنین مرغ مادرگوشتی در انتهای دوره تولید [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 23-34]
اعلائی، مریم تاثیر پودر سیر و آنتی بیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای حاوی سطوح متفاوت چربی خام [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 15-26]
افشار، سلمان استفاده از روش in situ برای مقایسه ضرایب تبدیل پروتیین خام به پروتیین قابلمتابولیسم در پودر ضایعات کشتارگاهی، دانه سویای تفت داده شده و پودر ماهی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 21-32]
اکبری، محمدرضا ارزیابی عملکرد، سیستم ایمنی و خصوصیات آنتیاکسیدانی سرم در جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای بر پایه گندم حاوی سطوح مختلف نانو اکسید روی از 1 تا 21 روزگی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 103-114]
ایوبی، محمد رضا بررسی تنوع ژنتیکی در جمعیت اسبهای کرد ایران [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 95-102]
ایوبی، محمد رضا مطالعه تنوع ژنتیکی اسبهای عرب و کاسپین با استفاده از مارکرهای ریز ماهواره [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 175-183]
ب
باشتنی، مسلم تأثیر مراحل مختلف رشد بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات آنتی اکسیدانی و قابلیت هضم شکمبهای- رودهای میوه بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسههای نایلونی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 185-200]
باغبان کنعانی، پیام اثرات سطوح مختلف آرژنین در جیرههای بر پایه کنجاله کانولای عملآوری شده و یا بدون عملآوری با مس بر عملکرد، وزن اندامها و برخی از فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 57-76]
بیرانوند، فاطمه بررسی صفات رشد گوسفند لری با استفاده از مدلهای غیر خطی و شبکه عصبی مصنوعی بهینه شده با الگوریتم ژنتیک [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 129-142]
برین، عباس جداسازی و کشت سلولهای اسپرماتوگونی گاو و بررسی اثر فاکتور رشد اپیدرمال بر تعداد سلولها، اندازه کلونیها و میزان زندهمانی اسپرماتوگونی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 27-39]
بروکمایر، روپرت واکنش متابولیسمی گاوهای شیری به تزریق زایلازین هنگام دستکاری متابولیتهای خونی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 137-148]
بشارتی، مقصود تأثیر اسانس ترکیبی پوسته بادام هندی و دانه کرچک بر عملکرد، فراسنجههای خونی و کیفیت تخممرغ [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 87-103]
بیگی نصیری، محمد تقی بررسی صفات رشد گوسفند لری با استفاده از مدلهای غیر خطی و شبکه عصبی مصنوعی بهینه شده با الگوریتم ژنتیک [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 129-142]
بناءآبادی، حمید مطالعه تنوع ژنتیکی اسبهای عرب و کاسپین با استفاده از مارکرهای ریز ماهواره [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 175-183]
بهاری، علیاصغر بررسی اثر دو نوع مکمل کبالت در سطوح مختلف بر ویتامین 12B سرم، عملکرد و قابلیت هضم خوراک در بزغاله نر [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 173-187]
بوکان، مهدی بررسی غلظت مس، آهن و روی سرم خون اسب و قاطر در ارومیه [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 101-112]
پ
پارسایی، سیامک اثرات افزودن دارچین و آویشن به جیره بر عملکرد و ابقاء نیتروژن جوجههای گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 115-128]
پاینده، شهاب اثر استفاده از سطوح مختلف روغن هسته انار در جیره بر خصوصیات لاشه، ترکیب شیمیایی و ویژگیهای گوشت برههای پرواری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 131-146]
پیرمحمدی، رسول تأثیر سمزدایی و امنیت غذایی تفاله سیب بر میزان سم ایمیداکلوپراید، تولید و ترکیبات شیر و قابلیت هضم درون تنی مواد مغذی در بزهای شیرده مهابادی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 121-136]
پرور، رضا اثر افزودن روغنهای کلزا، سویا و ماهی به جیره خوراکی بر ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت گوشت برههای پرواری [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 43-159]
پیوستگان، سینا اثرات سطوح مختلف آرژنین در جیرههای بر پایه کنجاله کانولای عملآوری شده و یا بدون عملآوری با مس بر عملکرد، وزن اندامها و برخی از فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 57-76]
ت
تاجیک، پرویز جداسازی و کشت سلولهای اسپرماتوگونی گاو و بررسی اثر فاکتور رشد اپیدرمال بر تعداد سلولها، اندازه کلونیها و میزان زندهمانی اسپرماتوگونی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 27-39]
ترک زبان، مهشید جداسازی و کشت سلولهای اسپرماتوگونی گاو و بررسی اثر فاکتور رشد اپیدرمال بر تعداد سلولها، اندازه کلونیها و میزان زندهمانی اسپرماتوگونی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 27-39]
تقی زاده، اکبر اثر افزودنی باکتریایی و پریبیوتیکی بر پروفایل تخمیر و تجزیهپذیری شکمبهای مواد مغذی سیلاژ ذرت [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 173-188]
تقی زاده، اکبر اثرات سطوح مختلف تفاله خشک گوجهفرنگی بر عملکرد تولید مرغهای تخمگذار و کیفیت داخلی تخممرغ در دما و زمانهای مختلف نگهداری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 73-85]
ج
جانمحمدی، حسین اثرات استفاده از سطوح مختلف مخمرسلنیوم برعملکرد تولید، سیستم ایمنی و فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز مرغان تخمگذار پس از دوره تولک بری [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 159-171]
جانمحمدی، حسین اثرات سطوح مختلف تفاله خشک گوجهفرنگی بر عملکرد تولید مرغهای تخمگذار و کیفیت داخلی تخممرغ در دما و زمانهای مختلف نگهداری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 73-85]
جانمحمدی، حسین اثر بذر خار مریم خام و حرارتدیده بر عملکرد رشد و برخی از فراسنجههای خونی و ایمنی هومورال جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 77-90]
جعفری، مسعود تاثیر پودر سیر و آنتی بیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای حاوی سطوح متفاوت چربی خام [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 15-26]
جلیلیان، سادیه اثرات پرتوتابی گاما، الکترون، مایکروویو و مادون قرمز بر هضمپذیری شکمبهای و برونتنی پروتئین کنجاله سویا [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 217-230]
جلیلوند، قاسم تأثیر سطوح مختلف پودر برگ اکالیپتوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی در جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 81-94]
جهانی عزیزآبادی، حسین اثرات روشهای مختلف فرآوری دانه کتان بر عملکرد، الگوی اسیدهای چرب شیر و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در گاوهای شیرده [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 105-119]
جوادمنش، علی بررسی ناحیه HVR-III ژنوم میتوکندری گوسفندان ایرانی با روش توالییابی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 133-141]
جوزی شکالگورابی، ساحره عملکرد بلدرچینهای در حال رشد تغذیه شده با دانه سویا یا کلزای عملآوری شده با پرتو الکترون [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 55-67]
چ
چاجی، مرتضی تعیین دما و pH بهینه رشد باکتریهای تجزیه کننده مواد لیگنوسلولزی جدا شده از دستگاه گوارش موریانه و اثر آنها بر قابلیت هضم و فراسنجههای تخمیر آزمایشگاهی برخی پسماندهای کشاورزی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 69-85]
چاجی، مرتضی اثر جایگزینی کاه ماش (Vigna radiate) با کاه گندم یا سیلاژ ذرت کمدانه بر قابلیت هضم و برخی فراسنجههای خونی و شکمبهای بره میشهای عربی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 1-19]
چاجی، مرتضی مقایسه اثر سطوح مختلف نانوسلنیوم بر قابلیت هضم و فراسنجه های تخمیری میکروارگانیسمهای شکمبه گوسفند و بز [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 183-199]
ح
حاج خدادادی، ایمان اثرهای استفاده از اسانس ترکیبی گیاهان دارویی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، هماتولوژی و پروفیل چربی خون شترمرغ [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 41-54]
حاجی زاده، رحمان تاثیر تزریق گونادوتروپین کوریونیک انسانی پس از قوچاندازی بر غلظت پروژسترون و عملکرد تولیدمثلی میشهای آمیخته افشاری × برولا مرینو [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 161-172]
حاج علیان، ادریس تحلیل برخی اقدامات زنبورداران و تاثیر آن بر عملکرد زنبورستانهای منطقه اشنویه [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 147-160]
حبیبی، رامین تأثیر سطوح مختلف پودر برگ اکالیپتوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی در جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 81-94]
حبشی زاده اصل، مونا بررسی مقاومت ژنتیکی گوسفندان نژاد قزل و آمیخته قزل-بلوچی نسبت به نماتودهای دستگاه گوارش [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 1-13]
حیدرزاده، زینب تاثیر پودر سیر و آنتی بیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای حاوی سطوح متفاوت چربی خام [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 15-26]
حسینی، حسین اثر پسماند گیاهان دارویی بر فراسنجههای خونی، صفات کیفی تخم مرغ و پاسخهای ایمونولوژیک مرغهای تخم گذار تغذیه شده با نسبتهای متفاوت اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 35-55]
حسن پور، علی بررسی تنوع ژنتیکی در جمعیت اسبهای کرد ایران [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 95-102]
حسن پور، علی مطالعه تنوع ژنتیکی اسبهای عرب و کاسپین با استفاده از مارکرهای ریز ماهواره [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 175-183]
حسینخانی، علی اثر افزودنی باکتریایی و پریبیوتیکی بر پروفایل تخمیر و تجزیهپذیری شکمبهای مواد مغذی سیلاژ ذرت [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 173-188]
حسن زاده، علی تاثیر نانوذره سلنیم، سلنیم معدنی و آلفاتوکوفرول در فعالیت آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز، مقدار سلنیم خون و افزایش وزن برههای نر ماکویی شیرخوار [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 149-163]
خ
خالقی دهخوارقانی، مریم آنالیز ژنتیکی برخی بیماریهای گاو هلشتاین در گلههای صنعتی استان آذربایجانشرقی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 91-103]
خدابخشزاده، رسول چندشکلی نیمه دوم اگزون 2 ژن GDF9 گوسفند نژاد کرمانی به روش PCR-SSCP و توالی-یابی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 51-60]
خدایی مطلق، مهدی اثرهای استفاده از اسانس ترکیبی گیاهان دارویی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، هماتولوژی و پروفیل چربی خون شترمرغ [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 41-54]
خیری، روح الله اثرات استفاده از سطوح مختلف مخمرسلنیوم برعملکرد تولید، سیستم ایمنی و فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز مرغان تخمگذار پس از دوره تولک بری [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 159-171]
خیری، فرشید اثر افزودن سطوح مختلف اسیدهای آمینه لیزین و ترئونین به جیره غذایی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و بار میکروبی روده جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 189-203]
خشوعی، حمید طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه اتوماتیک اندازهگیری تولید گاز برای تعیین کینتیک تخمیر میکروبی مواد خوراکی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 205-216]
خطیبجو، علی تاثیر پودر سیر و آنتی بیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای حاوی سطوح متفاوت چربی خام [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 15-26]
خلت آبادی فراهانی، امیرحسین اثرهای استفاده از اسانس ترکیبی گیاهان دارویی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، هماتولوژی و پروفیل چربی خون شترمرغ [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 41-54]
خلیل وندی بهروز یار، حامد تأثیر سمزدایی و امنیت غذایی تفاله سیب بر میزان سم ایمیداکلوپراید، تولید و ترکیبات شیر و قابلیت هضم درون تنی مواد مغذی در بزهای شیرده مهابادی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 121-136]
د
دیانی، امید تاثیر اندازه ذرات سیلاژ علوفه کامل جو و سطح کنسانتره بر مصرف و هضم جیرهها، ابقاء نیتروژن، تولید پروتئین میکروبی و رفتار مصرف در گوسفندکرمانی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 1-16]
دانشیار، محسن تاثیر سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم و پروتئین خام جیره بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و راندمان انرژی و پروتئین دوره آغازین بلدرچینهای ژاپنی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 165-181]
درستی، فضیله تأثیر مکملسازی سرکه انگور قرمز و باکتری پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و صفات لاشه جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 41-53]
دزفولیان، سیدامیرحسین بررسی اثر دو نوع مکمل کبالت در سطوح مختلف بر ویتامین 12B سرم، عملکرد و قابلیت هضم خوراک در بزغاله نر [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 173-187]
دقیق کیا، حسین پیامدهای تغذیه درون تخممرغی نسبتهای مختلف دی-ال متیونین به ال-لایزین بر شاخص-های لاشه و غلظت متابولیتهای خونی در جوجههای گوشتی یک روزه راس [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 143-158]
ر
ریاسی، احمد طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه اتوماتیک اندازهگیری تولید گاز برای تعیین کینتیک تخمیر میکروبی مواد خوراکی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 205-216]
ریاسی، احمد اثر پسماند گیاهان دارویی بر فراسنجههای خونی، صفات کیفی تخم مرغ و پاسخهای ایمونولوژیک مرغهای تخم گذار تغذیه شده با نسبتهای متفاوت اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 35-55]
رأفت، سید عباس آنالیز ژنتیکی برخی بیماریهای گاو هلشتاین در گلههای صنعتی استان آذربایجانشرقی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 91-103]
رافت، سید عباس پیامدهای تغذیه درون تخممرغی نسبتهای مختلف دی-ال متیونین به ال-لایزین بر شاخص-های لاشه و غلظت متابولیتهای خونی در جوجههای گوشتی یک روزه راس [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 143-158]
رافت، سید عباس مقایسه روش انتخاب ژنومی و کلاسیک در اصلاح نژاد طیور بومی ایران [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 201-212]
رافت، عباس بررسی مقاومت ژنتیکی گوسفندان نژاد قزل و آمیخته قزل-بلوچی نسبت به نماتودهای دستگاه گوارش [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 1-13]
رامین، علیقلی بررسی غلظت مس، آهن و روی سرم خون اسب و قاطر در ارومیه [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 101-112]
رامین، علیقلی تاثیر نانوذره سلنیم، سلنیم معدنی و آلفاتوکوفرول در فعالیت آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز، مقدار سلنیم خون و افزایش وزن برههای نر ماکویی شیرخوار [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 149-163]
راهوی، سید محمد هادی طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه اتوماتیک اندازهگیری تولید گاز برای تعیین کینتیک تخمیر میکروبی مواد خوراکی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 205-216]
رستمی، بهنام تاثیر تزریق گونادوتروپین کوریونیک انسانی پس از قوچاندازی بر غلظت پروژسترون و عملکرد تولیدمثلی میشهای آمیخته افشاری × برولا مرینو [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 161-172]
رشنوادی، مهدی اثر مرحله بلوغ و زمان برداشت بر ارزش تغذیهای علوفه خشک یونجه برداشت شده از مناطق گرمسیر [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 113-131]
رضایی، منصور تاثیر کاهش کلسیم و فسفر جیره غذایی بههمراه ویتامین D3و یا عصاره رازیانه بر عملکرد تولید مثلی مرغ مادرگوشتی پس از تولکبری [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 11-21]
رضویان، مریم اثر موننسین و عصاره گیاهی بر متابولیتهای خون و شکمبه و بیان ژن ناقل اوره در اپیتلیوم شکمبه برههای پرواری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 161-174]
ز
زاغری، مجتبی توانایی یدک شدن آرژنین با گوانیدینواستیک اسید و تعیین نیاز آرژنین مرغ مادرگوشتی در انتهای دوره تولید [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 23-34]
زرین، موسی واکنش متابولیسمی گاوهای شیری به تزریق زایلازین هنگام دستکاری متابولیتهای خونی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 137-148]
زهرهوند، محمد استفاده از روش in situ برای مقایسه ضرایب تبدیل پروتیین خام به پروتیین قابلمتابولیسم در پودر ضایعات کشتارگاهی، دانه سویای تفت داده شده و پودر ماهی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 21-32]
س
ساری، محسن اثر جایگزینی کاه ماش (Vigna radiate) با کاه گندم یا سیلاژ ذرت کمدانه بر قابلیت هضم و برخی فراسنجههای خونی و شکمبهای بره میشهای عربی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 1-19]
سالاری حمزه خانی، زهرا اثرات افزودن دارچین و آویشن به جیره بر عملکرد و ابقاء نیتروژن جوجههای گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 115-128]
سعادتمیرقدیم، سیدموسی بررسی امکان جایگزینی اسانس میخک به جای آنتیبیوتیک محرک رشد آویلامایسین در جیره غذایی جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 87-99]
سلمانی زاویه، وحید اثر موننسین و عصاره گیاهی بر متابولیتهای خون و شکمبه و بیان ژن ناقل اوره در اپیتلیوم شکمبه برههای پرواری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 161-174]
ش
شایقی، وحید تاثیر نانوذره سلنیم، سلنیم معدنی و آلفاتوکوفرول در فعالیت آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز، مقدار سلنیم خون و افزایش وزن برههای نر ماکویی شیرخوار [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 149-163]
شجاع، جلیل بررسی مقاومت ژنتیکی گوسفندان نژاد قزل و آمیخته قزل-بلوچی نسبت به نماتودهای دستگاه گوارش [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 1-13]
شجاعیان، کمال تأثیر سطوح مختلف پودر برگ اکالیپتوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی در جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 81-94]
شیخ الاسلامی، آسیه اثر عصاره اتانولی ریشه کاسنی و آنتیبیوتیک محرک رشد بر صفات عملکرد رشد، فراسنجه-های خونی، پاسخ ایمنی هومورال و جمعیت باکتریهای سکوم جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 115-130]
شریفی، احمد رضا مقایسه روش انتخاب ژنومی و کلاسیک در اصلاح نژاد طیور بومی ایران [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 201-212]
شریفی حسینی، محمد مهدی تاثیر اندازه ذرات سیلاژ علوفه کامل جو و سطح کنسانتره بر مصرف و هضم جیرهها، ابقاء نیتروژن، تولید پروتئین میکروبی و رفتار مصرف در گوسفندکرمانی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 1-16]
شعبانی نژاد، علیرضا بررسی صفات رشد گوسفند لری با استفاده از مدلهای غیر خطی و شبکه عصبی مصنوعی بهینه شده با الگوریتم ژنتیک [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 129-142]
شکوری، میرداریوش بررسی امکان جایگزینی اسانس میخک به جای آنتیبیوتیک محرک رشد آویلامایسین در جیره غذایی جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 87-99]
شکوری، میرداریوش اثر بذر خار مریم خام و حرارتدیده بر عملکرد رشد و برخی از فراسنجههای خونی و ایمنی هومورال جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 77-90]
شمس، علی تحلیل برخی اقدامات زنبورداران و تاثیر آن بر عملکرد زنبورستانهای منطقه اشنویه [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 147-160]
شمسی، علی تاثیر اندازه ذرات سیلاژ علوفه کامل جو و سطح کنسانتره بر مصرف و هضم جیرهها، ابقاء نیتروژن، تولید پروتئین میکروبی و رفتار مصرف در گوسفندکرمانی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 1-16]
شمس شرق، محمود اثر افزودن روغنهای کلزا، سویا و ماهی به جیره خوراکی بر ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت گوشت برههای پرواری [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 43-159]
شهبازی شورباخلو، خدیجه اثرات ساقه و برگ گیاه مسواک (Salvadora persica L.) و برگ مورد (Myrtus communis) بر عملکرد و جمعیت باکتریایی روده کور جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 61-72]
شهیر، محمد حسین تاثیر تزریق گونادوتروپین کوریونیک انسانی پس از قوچاندازی بر غلظت پروژسترون و عملکرد تولیدمثلی میشهای آمیخته افشاری × برولا مرینو [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 161-172]
شهریاری، راضیه تأثیر سطوح مختلف پودر برگ اکالیپتوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی در جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 81-94]
شورنگ، پروین اثرات پرتوتابی گاما، الکترون، مایکروویو و مادون قرمز بر هضمپذیری شکمبهای و برونتنی پروتئین کنجاله سویا [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 217-230]
ص
صادقی، علی اصغر اثرات پرتوتابی گاما، الکترون، مایکروویو و مادون قرمز بر هضمپذیری شکمبهای و برونتنی پروتئین کنجاله سویا [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 217-230]
ط
طباطبائیوکیلی، صالح اثر جایگزینی کاه ماش (Vigna radiate) با کاه گندم یا سیلاژ ذرت کمدانه بر قابلیت هضم و برخی فراسنجههای خونی و شکمبهای بره میشهای عربی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 1-19]
ع
عبدی بنمار، حسین اثرات استفاده از دو هورمون eCG و GnRH بر عملکرد تولیدمثلی بزهای خلخالی در فصل تولید مثلی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 55-67]
عدل بند، مهسا اثر سطوح مختلف عصاره هیدروالکلی بذر شاهی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، لیپیدهای خون و جمعیت میکروبی روده بلدرچین ژاپنی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 29-39]
عربی، هادی ارزیابی زیستی اقتصادی پرورش جوجههای گوشتی بر اساس نسبتهای مختلف جنسیتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 201-216]
عزیزی، ایوب تعیین دما و pH بهینه رشد باکتریهای تجزیه کننده مواد لیگنوسلولزی جدا شده از دستگاه گوارش موریانه و اثر آنها بر قابلیت هضم و فراسنجههای تخمیر آزمایشگاهی برخی پسماندهای کشاورزی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 69-85]
عزیزی، عثمان اثرات روشهای مختلف فرآوری دانه کتان بر عملکرد، الگوی اسیدهای چرب شیر و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در گاوهای شیرده [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 105-119]
عصری رضایی، سیامک بررسی غلظت مس، آهن و روی سرم خون اسب و قاطر در ارومیه [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 101-112]
عصری رضائی، سیامک تاثیر نانوذره سلنیم، سلنیم معدنی و آلفاتوکوفرول در فعالیت آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز، مقدار سلنیم خون و افزایش وزن برههای نر ماکویی شیرخوار [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 149-163]
عظیمییوالاری، صبا اثرات سطوح مختلف آرژنین در جیرههای بر پایه کنجاله کانولای عملآوری شده و یا بدون عملآوری با مس بر عملکرد، وزن اندامها و برخی از فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 57-76]
علایی باهر، سیما اثر افزودنی باکتریایی و پریبیوتیکی بر پروفایل تخمیر و تجزیهپذیری شکمبهای مواد مغذی سیلاژ ذرت [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 173-188]
علی بیگی، محسن اثر افزودن سطوح مختلف اسیدهای آمینه لیزین و ترئونین به جیره غذایی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و بار میکروبی روده جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 189-203]
علیجانی، صادق مقایسه روش انتخاب ژنومی و کلاسیک در اصلاح نژاد طیور بومی ایران [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 201-212]
علیجو، یونس علی تأثیر سمزدایی و امنیت غذایی تفاله سیب بر میزان سم ایمیداکلوپراید، تولید و ترکیبات شیر و قابلیت هضم درون تنی مواد مغذی در بزهای شیرده مهابادی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 121-136]
علیزاده، علیرضا استفاده از روش in situ برای مقایسه ضرایب تبدیل پروتیین خام به پروتیین قابلمتابولیسم در پودر ضایعات کشتارگاهی، دانه سویای تفت داده شده و پودر ماهی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 21-32]
علیعربی، حسن بررسی اثر دو نوع مکمل کبالت در سطوح مختلف بر ویتامین 12B سرم، عملکرد و قابلیت هضم خوراک در بزغاله نر [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 173-187]
غ
غیاثی، سیداحسان تأثیر مراحل مختلف رشد بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات آنتی اکسیدانی و قابلیت هضم شکمبهای- رودهای میوه بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسههای نایلونی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 185-200]
فتاح نیا، فرشید اثر مرحله بلوغ و زمان برداشت بر ارزش تغذیهای علوفه خشک یونجه برداشت شده از مناطق گرمسیر [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 113-131]
فتاح نیا، فرشید اثرات پرتوتابی گاما، الکترون، مایکروویو و مادون قرمز بر هضمپذیری شکمبهای و برونتنی پروتئین کنجاله سویا [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 217-230]
فرهنگفر، همایون تأثیر مراحل مختلف رشد بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات آنتی اکسیدانی و قابلیت هضم شکمبهای- رودهای میوه بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسههای نایلونی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 185-200]
فرهومند، پرویز اثرات سطوح مختلف آرژنین در جیرههای بر پایه کنجاله کانولای عملآوری شده و یا بدون عملآوری با مس بر عملکرد، وزن اندامها و برخی از فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 57-76]
فرهومند، پرویز تاثیر سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم و پروتئین خام جیره بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و راندمان انرژی و پروتئین دوره آغازین بلدرچینهای ژاپنی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 165-181]
فضایلی، حسن تعیین دما و pH بهینه رشد باکتریهای تجزیه کننده مواد لیگنوسلولزی جدا شده از دستگاه گوارش موریانه و اثر آنها بر قابلیت هضم و فراسنجههای تخمیر آزمایشگاهی برخی پسماندهای کشاورزی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 69-85]
ق
قاسمی، حسینعلی اثرهای استفاده از اسانس ترکیبی گیاهان دارویی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، هماتولوژی و پروفیل چربی خون شترمرغ [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 41-54]
قدرتی سوجه، افسون تاثیر سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم و پروتئین خام جیره بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و راندمان انرژی و پروتئین دوره آغازین بلدرچینهای ژاپنی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 165-181]
قنبری، رضا اثرات استفاده از دو هورمون eCG و GnRH بر عملکرد تولیدمثلی بزهای خلخالی در فصل تولید مثلی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 55-67]
قوچخانی، رویا پیامدهای تغذیه درون تخممرغی نسبتهای مختلف دی-ال متیونین به ال-لایزین بر شاخص-های لاشه و غلظت متابولیتهای خونی در جوجههای گوشتی یک روزه راس [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 143-158]
قورچی، تقی اثر افزودن روغنهای کلزا، سویا و ماهی به جیره خوراکی بر ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت گوشت برههای پرواری [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 43-159]
ک
کاظمی بنچناری، مهدی اثرهای استفاده از اسانس ترکیبی گیاهان دارویی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، هماتولوژی و پروفیل چربی خون شترمرغ [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 41-54]
کاظمی بنچناری، مهدی استفاده از روش in situ برای مقایسه ضرایب تبدیل پروتیین خام به پروتیین قابلمتابولیسم در پودر ضایعات کشتارگاهی، دانه سویای تفت داده شده و پودر ماهی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 21-32]
کاظمی فرد، محمد تاثیر کاهش کلسیم و فسفر جیره غذایی بههمراه ویتامین D3و یا عصاره رازیانه بر عملکرد تولید مثلی مرغ مادرگوشتی پس از تولکبری [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 11-21]
کیانفر، روح الله اثرات استفاده از سطوح مختلف مخمرسلنیوم برعملکرد تولید، سیستم ایمنی و فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز مرغان تخمگذار پس از دوره تولک بری [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 159-171]
کیانفر، روح الله اثرات سطوح مختلف تفاله خشک گوجهفرنگی بر عملکرد تولید مرغهای تخمگذار و کیفیت داخلی تخممرغ در دما و زمانهای مختلف نگهداری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 73-85]
کریمی، امیر تأثیر اسانس ترکیبی پوسته بادام هندی و دانه کرچک بر عملکرد، فراسنجههای خونی و کیفیت تخممرغ [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 87-103]
کریمی، کریم بررسی سطوح عدم تعادل پیوستگی در ژنوم گاوهای بومی استان فارس با استفاده از دادههای متراکم نشانگرهای چند شکل تک نوکلئوتیدی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 17-27]
کرمانشاهی، حسن تاثیر کاهش کلسیم و فسفر جیره غذایی بههمراه ویتامین D3و یا عصاره رازیانه بر عملکرد تولید مثلی مرغ مادرگوشتی پس از تولکبری [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 11-21]
کرمپور، علیرضا اثر استفاده از سطوح مختلف روغن هسته انار در جیره بر خصوصیات لاشه، ترکیب شیمیایی و ویژگیهای گوشت برههای پرواری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 131-146]
کفیلزاده، فرخ اثر استفاده از سطوح مختلف روغن هسته انار در جیره بر خصوصیات لاشه، ترکیب شیمیایی و ویژگیهای گوشت برههای پرواری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 131-146]
گ
گلیان، ابوالقاسم تاثیر کاهش کلسیم و فسفر جیره غذایی بههمراه ویتامین D3و یا عصاره رازیانه بر عملکرد تولید مثلی مرغ مادرگوشتی پس از تولکبری [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 11-21]
گل قاسم قرهباغ، احد تأثیر سمزدایی و امنیت غذایی تفاله سیب بر میزان سم ایمیداکلوپراید، تولید و ترکیبات شیر و قابلیت هضم درون تنی مواد مغذی در بزهای شیرده مهابادی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 121-136]
گنجی، فاطمه تأثیر مراحل مختلف رشد بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات آنتی اکسیدانی و قابلیت هضم شکمبهای- رودهای میوه بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسههای نایلونی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 185-200]
ل
لشکری، سامان اثرات روشهای مختلف فرآوری دانه کتان بر عملکرد، الگوی اسیدهای چرب شیر و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در گاوهای شیرده [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 105-119]
م
محیطی اصلی، مازیار اثر سطوح مختلف عصاره هیدروالکلی بذر شاهی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، لیپیدهای خون و جمعیت میکروبی روده بلدرچین ژاپنی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 29-39]
محمدی، بنت الهدا ارزیابی عملکرد، سیستم ایمنی و خصوصیات آنتیاکسیدانی سرم در جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای بر پایه گندم حاوی سطوح مختلف نانو اکسید روی از 1 تا 21 روزگی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 103-114]
محمدی، رویه تأثیر اسانس ترکیبی پوسته بادام هندی و دانه کرچک بر عملکرد، فراسنجههای خونی و کیفیت تخممرغ [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 87-103]
محمدی، مهرداد اثر سطوح مختلف عصاره هیدروالکلی بذر شاهی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، لیپیدهای خون و جمعیت میکروبی روده بلدرچین ژاپنی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 29-39]
محمدآبادی، طاهره تعیین دما و pH بهینه رشد باکتریهای تجزیه کننده مواد لیگنوسلولزی جدا شده از دستگاه گوارش موریانه و اثر آنها بر قابلیت هضم و فراسنجههای تخمیر آزمایشگاهی برخی پسماندهای کشاورزی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 69-85]
محمدآبادی، طاهره اثر جایگزینی کاه ماش (Vigna radiate) با کاه گندم یا سیلاژ ذرت کمدانه بر قابلیت هضم و برخی فراسنجههای خونی و شکمبهای بره میشهای عربی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 1-19]
محمدآبادی، محمدرضا چندشکلی نیمه دوم اگزون 2 ژن GDF9 گوسفند نژاد کرمانی به روش PCR-SSCP و توالی-یابی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 51-60]
محمدی پور سعادت آبادی، لیلا اهمیت اثر متقابل ژنوتیپ و محیط بر آنالیز ژنتیکی میزان تولید شیر درگاوهای هلشتاین [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 69-79]
محمدزاده، حمید اثر افزودنی باکتریایی و پریبیوتیکی بر پروفایل تخمیر و تجزیهپذیری شکمبهای مواد مغذی سیلاژ ذرت [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 173-188]
مداحی، عارف بررسی تغییرات غلظت هورمون ملاتونین تحت اثر سن و فصل در نریان عرب [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 1-10]
میرزا آقازاده، علی تأثیر مکملسازی سرکه انگور قرمز و باکتری پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و صفات لاشه جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 41-53]
میرزایی الموتی، حمیدرضا اثر موننسین و عصاره گیاهی بر متابولیتهای خون و شکمبه و بیان ژن ناقل اوره در اپیتلیوم شکمبه برههای پرواری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 161-174]
میرزاده، خلیل بررسی تغییرات غلظت هورمون ملاتونین تحت اثر سن و فصل در نریان عرب [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 1-10]
میرزائی آقجه قشلاق، فرزاد بررسی امکان جایگزینی اسانس میخک به جای آنتیبیوتیک محرک رشد آویلامایسین در جیره غذایی جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 87-99]
میرقلنج، سیدعلی اثرات استفاده از سطوح مختلف مخمرسلنیوم برعملکرد تولید، سیستم ایمنی و فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز مرغان تخمگذار پس از دوره تولک بری [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 159-171]
میرقلنج، سیدعلی اثرات سطوح مختلف تفاله خشک گوجهفرنگی بر عملکرد تولید مرغهای تخمگذار و کیفیت داخلی تخممرغ در دما و زمانهای مختلف نگهداری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 73-85]
مسعودی، عباس بررسی صفات رشد گوسفند لری با استفاده از مدلهای غیر خطی و شبکه عصبی مصنوعی بهینه شده با الگوریتم ژنتیک [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 129-142]
مشایخی، محمد رضا بررسی تنوع ژنتیکی در جمعیت اسبهای کرد ایران [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 95-102]
مشایخی، محمد رضا مطالعه تنوع ژنتیکی اسبهای عرب و کاسپین با استفاده از مارکرهای ریز ماهواره [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 175-183]
مظفرپورتوبکانلو، منصوره اثر بذر خار مریم خام و حرارتدیده بر عملکرد رشد و برخی از فراسنجههای خونی و ایمنی هومورال جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 77-90]
معتمدی، حسین تعیین دما و pH بهینه رشد باکتریهای تجزیه کننده مواد لیگنوسلولزی جدا شده از دستگاه گوارش موریانه و اثر آنها بر قابلیت هضم و فراسنجههای تخمیر آزمایشگاهی برخی پسماندهای کشاورزی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 69-85]
معصومی، رضا تحلیل برخی اقدامات زنبورداران و تاثیر آن بر عملکرد زنبورستانهای منطقه اشنویه [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 147-160]
معصومی، رضا اثر موننسین و عصاره گیاهی بر متابولیتهای خون و شکمبه و بیان ژن ناقل اوره در اپیتلیوم شکمبه برههای پرواری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 161-174]
معین الدینی، حمید رضا طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه اتوماتیک اندازهگیری تولید گاز برای تعیین کینتیک تخمیر میکروبی مواد خوراکی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 205-216]
مقدم، غلامعلی بررسی مقاومت ژنتیکی گوسفندان نژاد قزل و آمیخته قزل-بلوچی نسبت به نماتودهای دستگاه گوارش [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 1-13]
مقدم، غلامعلی جداسازی و کشت سلولهای اسپرماتوگونی گاو و بررسی اثر فاکتور رشد اپیدرمال بر تعداد سلولها، اندازه کلونیها و میزان زندهمانی اسپرماتوگونی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 27-39]
ممویی، مرتضی بررسی تغییرات غلظت هورمون ملاتونین تحت اثر سن و فصل در نریان عرب [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 1-10]
منافی، میلاد اثر عصاره اتانولی ریشه کاسنی و آنتیبیوتیک محرک رشد بر صفات عملکرد رشد، فراسنجه-های خونی، پاسخ ایمنی هومورال و جمعیت باکتریهای سکوم جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 115-130]
منجزی، یاسر مقایسه اثر سطوح مختلف نانوسلنیوم بر قابلیت هضم و فراسنجه های تخمیری میکروارگانیسمهای شکمبه گوسفند و بز [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 183-199]
مهدوی، سید امیرحسین اثر پسماند گیاهان دارویی بر فراسنجههای خونی، صفات کیفی تخم مرغ و پاسخهای ایمونولوژیک مرغهای تخم گذار تغذیه شده با نسبتهای متفاوت اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 35-55]
مهرابی، علی اشرف اثرات پرتوتابی گاما، الکترون، مایکروویو و مادون قرمز بر هضمپذیری شکمبهای و برونتنی پروتئین کنجاله سویا [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 217-230]
مهرامیری، ایمان اثر جایگزینی کاه ماش (Vigna radiate) با کاه گندم یا سیلاژ ذرت کمدانه بر قابلیت هضم و برخی فراسنجههای خونی و شکمبهای بره میشهای عربی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 1-19]
مهماننواز، یوسف ارزیابی زیستی اقتصادی پرورش جوجههای گوشتی بر اساس نسبتهای مختلف جنسیتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 201-216]
موسوی، سید غلامرضا اثر مرحله بلوغ و زمان برداشت بر ارزش تغذیهای علوفه خشک یونجه برداشت شده از مناطق گرمسیر [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 113-131]
موسوی، سید ناصر توانایی یدک شدن آرژنین با گوانیدینواستیک اسید و تعیین نیاز آرژنین مرغ مادرگوشتی در انتهای دوره تولید [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 23-34]
موسوی، سیده اسماء اثر پسماند گیاهان دارویی بر فراسنجههای خونی، صفات کیفی تخم مرغ و پاسخهای ایمونولوژیک مرغهای تخم گذار تغذیه شده با نسبتهای متفاوت اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 35-55]
ن
ناصری، وریا اثر استفاده از سطوح مختلف روغن هسته انار در جیره بر خصوصیات لاشه، ترکیب شیمیایی و ویژگیهای گوشت برههای پرواری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 131-146]
ناصریان، عباسعلی ارزش غذایی سبوس گندم کارخانجات آرد استان خراسان رضوی در تابستان و زمستان و تاثیر جایگزینی سبوسهای تابستانه بجای جو، بر عملکرد بزهای شیری سانن [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 33-50]
ناصری هرسینی، رضا اثر استفاده از سطوح مختلف روغن هسته انار در جیره بر خصوصیات لاشه، ترکیب شیمیایی و ویژگیهای گوشت برههای پرواری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 131-146]
نبیزاده اصل، ستاره اثراسانس گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر لاکتوباسیلهای جدا شده از شکمبه گاو [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 189-202]
نجفی، رامین تأثیر مکملسازی سرکه انگور قرمز و باکتری پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و صفات لاشه جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 41-53]
نجفزادهورزی، حسین بررسی تغییرات غلظت هورمون ملاتونین تحت اثر سن و فصل در نریان عرب [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 1-10]
نصر، جواد اثر افزودن سطوح مختلف اسیدهای آمینه لیزین و ترئونین به جیره غذایی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و بار میکروبی روده جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 189-203]
نصیری، محمد رضا بررسی ناحیه HVR-III ژنوم میتوکندری گوسفندان ایرانی با روش توالییابی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 133-141]
نعمتی، ذبیح اله تأثیر اسانس ترکیبی پوسته بادام هندی و دانه کرچک بر عملکرد، فراسنجههای خونی و کیفیت تخممرغ [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 87-103]
نعمت الهی، احمد بررسی مقاومت ژنتیکی گوسفندان نژاد قزل و آمیخته قزل-بلوچی نسبت به نماتودهای دستگاه گوارش [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 1-13]
نقیها، رضا اثرات ساقه و برگ گیاه مسواک (Salvadora persica L.) و برگ مورد (Myrtus communis) بر عملکرد و جمعیت باکتریایی روده کور جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 61-72]
نوبخت، علی ارزیابی زیستی اقتصادی پرورش جوجههای گوشتی بر اساس نسبتهای مختلف جنسیتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 201-216]
و
واحدی، وحید اثرات استفاده از دو هورمون eCG و GnRH بر عملکرد تولیدمثلی بزهای خلخالی در فصل تولید مثلی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 55-67]
وحدانی مناف، محمد امین بررسی تنوع ژنتیکی در جمعیت اسبهای کرد ایران [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 95-102]
وقری، ساناز عملکرد بلدرچینهای در حال رشد تغذیه شده با دانه سویا یا کلزای عملآوری شده با پرتو الکترون [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 55-67]
وکیلی، علیرضا ارزش غذایی سبوس گندم کارخانجات آرد استان خراسان رضوی در تابستان و زمستان و تاثیر جایگزینی سبوسهای تابستانه بجای جو، بر عملکرد بزهای شیری سانن [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 33-50]
ولی زاده، رضا ارزش غذایی سبوس گندم کارخانجات آرد استان خراسان رضوی در تابستان و زمستان و تاثیر جایگزینی سبوسهای تابستانه بجای جو، بر عملکرد بزهای شیری سانن [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 33-50]
ولیزاده، رضا اثراسانس گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر لاکتوباسیلهای جدا شده از شکمبه گاو [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 189-202]
ه
هدایتی، مهدی اثر عصاره اتانولی ریشه کاسنی و آنتیبیوتیک محرک رشد بر صفات عملکرد رشد، فراسنجه-های خونی، پاسخ ایمنی هومورال و جمعیت باکتریهای سکوم جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 115-130]
هوشمند، محمد اثرات افزودن دارچین و آویشن به جیره بر عملکرد و ابقاء نیتروژن جوجههای گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 115-128]
هوشمند، محمد اثرات ساقه و برگ گیاه مسواک (Salvadora persica L.) و برگ مورد (Myrtus communis) بر عملکرد و جمعیت باکتریایی روده کور جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 61-72]
ی
یاری، مجتبی اثر عصاره اتانولی ریشه کاسنی و آنتیبیوتیک محرک رشد بر صفات عملکرد رشد، فراسنجه-های خونی، پاسخ ایمنی هومورال و جمعیت باکتریهای سکوم جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 115-130]
یوسفی نژاد، صفورا اثر مرحله بلوغ و زمان برداشت بر ارزش تغذیهای علوفه خشک یونجه برداشت شده از مناطق گرمسیر [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 113-131]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد