آرژنینتوانایی یدک شدن آرژنین با گوانیدینواستیک اسید و تعیین نیاز آرژنین مرغ مادرگوشتی در انتهای دوره تولید [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 23-34]
آزمون تولیدگازاثر جایگزینی کاه ماش (Vigna radiate) با کاه گندم یا سیلاژ ذرت کمدانه بر قابلیت هضم و برخی فراسنجههای خونی و شکمبهای بره میشهای عربی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 1-19]
آلبومین سرماثر بذر خار مریم خام و حرارتدیده بر عملکرد رشد و برخی از فراسنجههای خونی و ایمنی هومورال جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 77-90]
آلفا توکوفرولتاثیر نانوذره سلنیم، سلنیم معدنی و آلفاتوکوفرول در فعالیت آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز، مقدار سلنیم خون و افزایش وزن برههای نر ماکویی شیرخوار [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 149-163]
آنالیز ژنتیکیاهمیت اثر متقابل ژنوتیپ و محیط بر آنالیز ژنتیکی میزان تولید شیر درگاوهای هلشتاین [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 69-79]
آنتی اکسیدانتأثیر مراحل مختلف رشد بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات آنتی اکسیدانی و قابلیت هضم شکمبهای- رودهای میوه بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسههای نایلونی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 185-200]
آنتیبیوتیک محرک رشداثر عصاره اتانولی ریشه کاسنی و آنتیبیوتیک محرک رشد بر صفات عملکرد رشد، فراسنجه-های خونی، پاسخ ایمنی هومورال و جمعیت باکتریهای سکوم جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 115-130]
آنزیمهای کبدیاثر بذر خار مریم خام و حرارتدیده بر عملکرد رشد و برخی از فراسنجههای خونی و ایمنی هومورال جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 77-90]
آویشناثرات افزودن دارچین و آویشن به جیره بر عملکرد و ابقاء نیتروژن جوجههای گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 115-128]
آویلامایسینبررسی امکان جایگزینی اسانس میخک به جای آنتیبیوتیک محرک رشد آویلامایسین در جیره غذایی جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 87-99]
ا
اپیتلیوم شکمبهاثر موننسین و عصاره گیاهی بر متابولیتهای خون و شکمبه و بیان ژن ناقل اوره در اپیتلیوم شکمبه برههای پرواری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 161-174]
اجزاء واریانساهمیت اثر متقابل ژنوتیپ و محیط بر آنالیز ژنتیکی میزان تولید شیر درگاوهای هلشتاین [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 69-79]
ارزیابی زیستی اقتصادیارزیابی زیستی اقتصادی پرورش جوجههای گوشتی بر اساس نسبتهای مختلف جنسیتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 201-216]
ارزش اصلاحیآنالیز ژنتیکی برخی بیماریهای گاو هلشتاین در گلههای صنعتی استان آذربایجانشرقی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 91-103]
اسانساثرهای استفاده از اسانس ترکیبی گیاهان دارویی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، هماتولوژی و پروفیل چربی خون شترمرغ [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 41-54]
اسانساثراسانس گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر لاکتوباسیلهای جدا شده از شکمبه گاو [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 189-202]
اسانس گیاهیتأثیر اسانس ترکیبی پوسته بادام هندی و دانه کرچک بر عملکرد، فراسنجههای خونی و کیفیت تخممرغ [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 87-103]
اسانس میخکبررسی امکان جایگزینی اسانس میخک به جای آنتیبیوتیک محرک رشد آویلامایسین در جیره غذایی جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 87-99]
اسببررسی غلظت مس، آهن و روی سرم خون اسب و قاطر در ارومیه [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 101-112]
اسب کردبررسی تنوع ژنتیکی در جمعیت اسبهای کرد ایران [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 95-102]
اسپرماتوگونیجداسازی و کشت سلولهای اسپرماتوگونی گاو و بررسی اثر فاکتور رشد اپیدرمال بر تعداد سلولها، اندازه کلونیها و میزان زندهمانی اسپرماتوگونی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 27-39]
اسید چرباثر افزودن روغنهای کلزا، سویا و ماهی به جیره خوراکی بر ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت گوشت برههای پرواری [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 43-159]
اسیدیکنندهتأثیر سمزدایی و امنیت غذایی تفاله سیب بر میزان سم ایمیداکلوپراید، تولید و ترکیبات شیر و قابلیت هضم درون تنی مواد مغذی در بزهای شیرده مهابادی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 121-136]
اسیدهای چرباثر پسماند گیاهان دارویی بر فراسنجههای خونی، صفات کیفی تخم مرغ و پاسخهای ایمونولوژیک مرغهای تخم گذار تغذیه شده با نسبتهای متفاوت اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 35-55]
افزایش وزنتاثیر نانوذره سلنیم، سلنیم معدنی و آلفاتوکوفرول در فعالیت آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز، مقدار سلنیم خون و افزایش وزن برههای نر ماکویی شیرخوار [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 149-163]
افزودنی پریبیوتیکاثر افزودنی باکتریایی و پریبیوتیکی بر پروفایل تخمیر و تجزیهپذیری شکمبهای مواد مغذی سیلاژ ذرت [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 173-188]
افزودنی میکروبیاثر افزودنی باکتریایی و پریبیوتیکی بر پروفایل تخمیر و تجزیهپذیری شکمبهای مواد مغذی سیلاژ ذرت [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 173-188]
اقدامات پرورشیتحلیل برخی اقدامات زنبورداران و تاثیر آن بر عملکرد زنبورستانهای منطقه اشنویه [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 147-160]
اکالیپتوستأثیر سطوح مختلف پودر برگ اکالیپتوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی در جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 81-94]
الیاف موثر فیزیکیتاثیر اندازه ذرات سیلاژ علوفه کامل جو و سطح کنسانتره بر مصرف و هضم جیرهها، ابقاء نیتروژن، تولید پروتئین میکروبی و رفتار مصرف در گوسفندکرمانی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 1-16]
ایمنیتاثیر پودر سیر و آنتی بیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای حاوی سطوح متفاوت چربی خام [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 15-26]
ایمنی هومورالاثر عصاره اتانولی ریشه کاسنی و آنتیبیوتیک محرک رشد بر صفات عملکرد رشد، فراسنجه-های خونی، پاسخ ایمنی هومورال و جمعیت باکتریهای سکوم جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 115-130]
انتخاب ژنومیمقایسه روش انتخاب ژنومی و کلاسیک در اصلاح نژاد طیور بومی ایران [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 201-212]
انرژیتاثیر سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم و پروتئین خام جیره بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و راندمان انرژی و پروتئین دوره آغازین بلدرچینهای ژاپنی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 165-181]
انسولینواکنش متابولیسمی گاوهای شیری به تزریق زایلازین هنگام دستکاری متابولیتهای خونی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 137-148]
انگلبررسی مقاومت ژنتیکی گوسفندان نژاد قزل و آمیخته قزل-بلوچی نسبت به نماتودهای دستگاه گوارش [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 1-13]
ب
بار میکروبی رودهاثر افزودن سطوح مختلف اسیدهای آمینه لیزین و ترئونین به جیره غذایی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و بار میکروبی روده جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 189-203]
باکتری پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسیتأثیر مکملسازی سرکه انگور قرمز و باکتری پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و صفات لاشه جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 41-53]
باکتریهای رودهایاثر عصاره اتانولی ریشه کاسنی و آنتیبیوتیک محرک رشد بر صفات عملکرد رشد، فراسنجه-های خونی، پاسخ ایمنی هومورال و جمعیت باکتریهای سکوم جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 115-130]
باکتریهای روده موریانهتعیین دما و pH بهینه رشد باکتریهای تجزیه کننده مواد لیگنوسلولزی جدا شده از دستگاه گوارش موریانه و اثر آنها بر قابلیت هضم و فراسنجههای تخمیر آزمایشگاهی برخی پسماندهای کشاورزی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 69-85]
باکتریهای شکمبهمقایسه اثر سطوح مختلف نانوسلنیوم بر قابلیت هضم و فراسنجه های تخمیری میکروارگانیسمهای شکمبه گوسفند و بز [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 183-199]
بخشهای پروتئین خاماثر مرحله بلوغ و زمان برداشت بر ارزش تغذیهای علوفه خشک یونجه برداشت شده از مناطق گرمسیر [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 113-131]
بخشهای مختلف پروتئیناثرات پرتوتابی گاما، الکترون، مایکروویو و مادون قرمز بر هضمپذیری شکمبهای و برونتنی پروتئین کنجاله سویا [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 217-230]
برهتاثیر نانوذره سلنیم، سلنیم معدنی و آلفاتوکوفرول در فعالیت آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز، مقدار سلنیم خون و افزایش وزن برههای نر ماکویی شیرخوار [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 149-163]
بره پرواریاثر استفاده از سطوح مختلف روغن هسته انار در جیره بر خصوصیات لاشه، ترکیب شیمیایی و ویژگیهای گوشت برههای پرواری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 131-146]
بره کیفیت گوشتاثر افزودن روغنهای کلزا، سویا و ماهی به جیره خوراکی بر ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت گوشت برههای پرواری [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 43-159]
بزبررسی اثر دو نوع مکمل کبالت در سطوح مختلف بر ویتامین 12B سرم، عملکرد و قابلیت هضم خوراک در بزغاله نر [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 173-187]
بز خلخالیاثرات استفاده از دو هورمون eCG و GnRH بر عملکرد تولیدمثلی بزهای خلخالی در فصل تولید مثلی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 55-67]
بز ساننارزش غذایی سبوس گندم کارخانجات آرد استان خراسان رضوی در تابستان و زمستان و تاثیر جایگزینی سبوسهای تابستانه بجای جو، بر عملکرد بزهای شیری سانن [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 33-50]
بلدرچینعملکرد بلدرچینهای در حال رشد تغذیه شده با دانه سویا یا کلزای عملآوری شده با پرتو الکترون [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 55-67]
بلدرچین ژاپنیاثر سطوح مختلف عصاره هیدروالکلی بذر شاهی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، لیپیدهای خون و جمعیت میکروبی روده بلدرچین ژاپنی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 29-39]
بلدرچین ژاپنیتاثیر سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم و پروتئین خام جیره بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و راندمان انرژی و پروتئین دوره آغازین بلدرچینهای ژاپنی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 165-181]
بیماریبررسی مقاومت ژنتیکی گوسفندان نژاد قزل و آمیخته قزل-بلوچی نسبت به نماتودهای دستگاه گوارش [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 1-13]
پ
پاسخهای ایمنیاثر پسماند گیاهان دارویی بر فراسنجههای خونی، صفات کیفی تخم مرغ و پاسخهای ایمونولوژیک مرغهای تخم گذار تغذیه شده با نسبتهای متفاوت اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 35-55]
پرتوتابیعملکرد بلدرچینهای در حال رشد تغذیه شده با دانه سویا یا کلزای عملآوری شده با پرتو الکترون [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 55-67]
پرتوتابیاثرات پرتوتابی گاما، الکترون، مایکروویو و مادون قرمز بر هضمپذیری شکمبهای و برونتنی پروتئین کنجاله سویا [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 217-230]
پرتو تابی ریزموجتأثیر سمزدایی و امنیت غذایی تفاله سیب بر میزان سم ایمیداکلوپراید، تولید و ترکیبات شیر و قابلیت هضم درون تنی مواد مغذی در بزهای شیرده مهابادی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 121-136]
پروتیین قابل متابولیسماستفاده از روش in situ برای مقایسه ضرایب تبدیل پروتیین خام به پروتیین قابلمتابولیسم در پودر ضایعات کشتارگاهی، دانه سویای تفت داده شده و پودر ماهی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 21-32]
پروتئیناثرات افزودن دارچین و آویشن به جیره بر عملکرد و ابقاء نیتروژن جوجههای گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 115-128]
پروتئینتاثیر سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم و پروتئین خام جیره بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و راندمان انرژی و پروتئین دوره آغازین بلدرچینهای ژاپنی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 165-181]
پروفایل تخمیراثر افزودنی باکتریایی و پریبیوتیکی بر پروفایل تخمیر و تجزیهپذیری شکمبهای مواد مغذی سیلاژ ذرت [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 173-188]
پس از جفتگیریتاثیر تزریق گونادوتروپین کوریونیک انسانی پس از قوچاندازی بر غلظت پروژسترون و عملکرد تولیدمثلی میشهای آمیخته افشاری × برولا مرینو [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 161-172]
پسماند گیاهان داروییاثر پسماند گیاهان دارویی بر فراسنجههای خونی، صفات کیفی تخم مرغ و پاسخهای ایمونولوژیک مرغهای تخم گذار تغذیه شده با نسبتهای متفاوت اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 35-55]
پودر ضایعات کشتارگاهی طیوراستفاده از روش in situ برای مقایسه ضرایب تبدیل پروتیین خام به پروتیین قابلمتابولیسم در پودر ضایعات کشتارگاهی، دانه سویای تفت داده شده و پودر ماهی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 21-32]
پوسته بادام هندیتأثیر اسانس ترکیبی پوسته بادام هندی و دانه کرچک بر عملکرد، فراسنجههای خونی و کیفیت تخممرغ [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 87-103]
ت
تجزیه پذیریتأثیر مراحل مختلف رشد بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات آنتی اکسیدانی و قابلیت هضم شکمبهای- رودهای میوه بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسههای نایلونی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 185-200]
تجزیهپذیریاثرات پرتوتابی گاما، الکترون، مایکروویو و مادون قرمز بر هضمپذیری شکمبهای و برونتنی پروتئین کنجاله سویا [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 217-230]
تجزیهپذیری پروتییناستفاده از روش in situ برای مقایسه ضرایب تبدیل پروتیین خام به پروتیین قابلمتابولیسم در پودر ضایعات کشتارگاهی، دانه سویای تفت داده شده و پودر ماهی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 21-32]
تجزیه پذیری شکمبهایاثر افزودنی باکتریایی و پریبیوتیکی بر پروفایل تخمیر و تجزیهپذیری شکمبهای مواد مغذی سیلاژ ذرت [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 173-188]
تجزیهپذیری شکمبهایاثر مرحله بلوغ و زمان برداشت بر ارزش تغذیهای علوفه خشک یونجه برداشت شده از مناطق گرمسیر [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 113-131]
تخممرغتاثیر امواج الکترومغناطیسی قبل ازانکوباسیون برقابلیت جوجهدرآوری و فرآسنجههای سرم جوجههای یکروزه گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 105-114]
تخمیر شکمبهایاثر موننسین و عصاره گیاهی بر متابولیتهای خون و شکمبه و بیان ژن ناقل اوره در اپیتلیوم شکمبه برههای پرواری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 161-174]
تخممرغاثرات استفاده از سطوح مختلف مخمرسلنیوم برعملکرد تولید، سیستم ایمنی و فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز مرغان تخمگذار پس از دوره تولک بری [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 159-171]
ترکیب شیرارزش غذایی سبوس گندم کارخانجات آرد استان خراسان رضوی در تابستان و زمستان و تاثیر جایگزینی سبوسهای تابستانه بجای جو، بر عملکرد بزهای شیری سانن [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 33-50]
ترکیب شیمیاییاثر مرحله بلوغ و زمان برداشت بر ارزش تغذیهای علوفه خشک یونجه برداشت شده از مناطق گرمسیر [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 113-131]
ترکیب شیمیاییاثر جایگزینی کاه ماش (Vigna radiate) با کاه گندم یا سیلاژ ذرت کمدانه بر قابلیت هضم و برخی فراسنجههای خونی و شکمبهای بره میشهای عربی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 1-19]
ترکیب شیمیاییارزش غذایی سبوس گندم کارخانجات آرد استان خراسان رضوی در تابستان و زمستان و تاثیر جایگزینی سبوسهای تابستانه بجای جو، بر عملکرد بزهای شیری سانن [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 33-50]
ترئونیناثر افزودن سطوح مختلف اسیدهای آمینه لیزین و ترئونین به جیره غذایی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و بار میکروبی روده جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 189-203]
تزریق درون تخممرغیپیامدهای تغذیه درون تخممرغی نسبتهای مختلف دی-ال متیونین به ال-لایزین بر شاخص-های لاشه و غلظت متابولیتهای خونی در جوجههای گوشتی یک روزه راس [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 143-158]
تستهای ابوتمطالعه تنوع ژنتیکی اسبهای عرب و کاسپین با استفاده از مارکرهای ریز ماهواره [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 175-183]
تفاله سیبتأثیر سمزدایی و امنیت غذایی تفاله سیب بر میزان سم ایمیداکلوپراید، تولید و ترکیبات شیر و قابلیت هضم درون تنی مواد مغذی در بزهای شیرده مهابادی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 121-136]
تفاله گوجهفرنگیاثرات سطوح مختلف تفاله خشک گوجهفرنگی بر عملکرد تولید مرغهای تخمگذار و کیفیت داخلی تخممرغ در دما و زمانهای مختلف نگهداری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 73-85]
تنوع ژنتیکیبررسی تنوع ژنتیکی در جمعیت اسبهای کرد ایران [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 95-102]
تنوع ژنتیکیمطالعه تنوع ژنتیکی اسبهای عرب و کاسپین با استفاده از مارکرهای ریز ماهواره [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 175-183]
توالی تکراری کوتاهمطالعه تنوع ژنتیکی اسبهای عرب و کاسپین با استفاده از مارکرهای ریز ماهواره [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 175-183]
تولیدتخممرغاثرات سطوح مختلف تفاله خشک گوجهفرنگی بر عملکرد تولید مرغهای تخمگذار و کیفیت داخلی تخممرغ در دما و زمانهای مختلف نگهداری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 73-85]
تولید شیرارزش غذایی سبوس گندم کارخانجات آرد استان خراسان رضوی در تابستان و زمستان و تاثیر جایگزینی سبوسهای تابستانه بجای جو، بر عملکرد بزهای شیری سانن [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 33-50]
تولید گازطراحی، ساخت و ارزیابی سامانه اتوماتیک اندازهگیری تولید گاز برای تعیین کینتیک تخمیر میکروبی مواد خوراکی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 205-216]
تولید گازارزش غذایی سبوس گندم کارخانجات آرد استان خراسان رضوی در تابستان و زمستان و تاثیر جایگزینی سبوسهای تابستانه بجای جو، بر عملکرد بزهای شیری سانن [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 33-50]
تولکبریاثرات سطوح مختلف تفاله خشک گوجهفرنگی بر عملکرد تولید مرغهای تخمگذار و کیفیت داخلی تخممرغ در دما و زمانهای مختلف نگهداری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 73-85]
ج
جاذب سمومتأثیر سمزدایی و امنیت غذایی تفاله سیب بر میزان سم ایمیداکلوپراید، تولید و ترکیبات شیر و قابلیت هضم درون تنی مواد مغذی در بزهای شیرده مهابادی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 121-136]
جمعیت پروتوزوآاثر جایگزینی کاه ماش (Vigna radiate) با کاه گندم یا سیلاژ ذرت کمدانه بر قابلیت هضم و برخی فراسنجههای خونی و شکمبهای بره میشهای عربی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 1-19]
جمعیت میکروبیاثر سطوح مختلف عصاره هیدروالکلی بذر شاهی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، لیپیدهای خون و جمعیت میکروبی روده بلدرچین ژاپنی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 29-39]
جمعیت میکروبیاثرات ساقه و برگ گیاه مسواک (Salvadora persica L.) و برگ مورد (Myrtus communis) بر عملکرد و جمعیت باکتریایی روده کور جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 61-72]
جنسبررسی غلظت مس، آهن و روی سرم خون اسب و قاطر در ارومیه [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 101-112]
جنسیتارزیابی زیستی اقتصادی پرورش جوجههای گوشتی بر اساس نسبتهای مختلف جنسیتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 201-216]
جوجهدرآوریتاثیر امواج الکترومغناطیسی قبل ازانکوباسیون برقابلیت جوجهدرآوری و فرآسنجههای سرم جوجههای یکروزه گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 105-114]
جوجه شترمرغاثرهای استفاده از اسانس ترکیبی گیاهان دارویی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، هماتولوژی و پروفیل چربی خون شترمرغ [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 41-54]
جوجه گوشتیتأثیر سطوح مختلف پودر برگ اکالیپتوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی در جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 81-94]
جوجه گوشتیاثرات افزودن دارچین و آویشن به جیره بر عملکرد و ابقاء نیتروژن جوجههای گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 115-128]
جوجه گوشتیپیامدهای تغذیه درون تخممرغی نسبتهای مختلف دی-ال متیونین به ال-لایزین بر شاخص-های لاشه و غلظت متابولیتهای خونی در جوجههای گوشتی یک روزه راس [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 143-158]
جوجه گوشتیاثر افزودن سطوح مختلف اسیدهای آمینه لیزین و ترئونین به جیره غذایی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و بار میکروبی روده جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 189-203]
جوجه گوشتیتاثیر پودر سیر و آنتی بیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای حاوی سطوح متفاوت چربی خام [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 15-26]
جوجه گوشتیبررسی امکان جایگزینی اسانس میخک به جای آنتیبیوتیک محرک رشد آویلامایسین در جیره غذایی جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 87-99]
جوجه گوشتیاثرات ساقه و برگ گیاه مسواک (Salvadora persica L.) و برگ مورد (Myrtus communis) بر عملکرد و جمعیت باکتریایی روده کور جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 61-72]
جوجه گوشتیارزیابی زیستی اقتصادی پرورش جوجههای گوشتی بر اساس نسبتهای مختلف جنسیتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 201-216]
جوجه گوشتیاثر بذر خار مریم خام و حرارتدیده بر عملکرد رشد و برخی از فراسنجههای خونی و ایمنی هومورال جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 77-90]
جوجهی گوشتیارزیابی عملکرد، سیستم ایمنی و خصوصیات آنتیاکسیدانی سرم در جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای بر پایه گندم حاوی سطوح مختلف نانو اکسید روی از 1 تا 21 روزگی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 103-114]
جوجههای گوشتیتأثیر مکملسازی سرکه انگور قرمز و باکتری پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و صفات لاشه جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 41-53]
جوجههای گوشتیاثر عصاره اتانولی ریشه کاسنی و آنتیبیوتیک محرک رشد بر صفات عملکرد رشد، فراسنجه-های خونی، پاسخ ایمنی هومورال و جمعیت باکتریهای سکوم جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 115-130]
جوجههای گوشتیاثرات سطوح مختلف آرژنین در جیرههای بر پایه کنجاله کانولای عملآوری شده و یا بدون عملآوری با مس بر عملکرد، وزن اندامها و برخی از فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 57-76]
چ
چربی سرماثرهای استفاده از اسانس ترکیبی گیاهان دارویی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، هماتولوژی و پروفیل چربی خون شترمرغ [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 41-54]
چند شکلیچندشکلی نیمه دوم اگزون 2 ژن GDF9 گوسفند نژاد کرمانی به روش PCR-SSCP و توالی-یابی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 51-60]
چندقلوزاییچندشکلی نیمه دوم اگزون 2 ژن GDF9 گوسفند نژاد کرمانی به روش PCR-SSCP و توالی-یابی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 51-60]
ح
حذفآنالیز ژنتیکی برخی بیماریهای گاو هلشتاین در گلههای صنعتی استان آذربایجانشرقی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 91-103]
خ
خصوصیات لاشهاثر افزودن سطوح مختلف اسیدهای آمینه لیزین و ترئونین به جیره غذایی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و بار میکروبی روده جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 189-203]
خصوصیات لاشهتاثیر سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم و پروتئین خام جیره بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و راندمان انرژی و پروتئین دوره آغازین بلدرچینهای ژاپنی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 165-181]
د
دارچیناثرات افزودن دارچین و آویشن به جیره بر عملکرد و ابقاء نیتروژن جوجههای گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 115-128]
دانه سویاعملکرد بلدرچینهای در حال رشد تغذیه شده با دانه سویا یا کلزای عملآوری شده با پرتو الکترون [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 55-67]
دانه کتاناثرات روشهای مختلف فرآوری دانه کتان بر عملکرد، الگوی اسیدهای چرب شیر و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در گاوهای شیرده [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 105-119]
دانه کلزاعملکرد بلدرچینهای در حال رشد تغذیه شده با دانه سویا یا کلزای عملآوری شده با پرتو الکترون [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 55-67]
دانه گرچکتأثیر اسانس ترکیبی پوسته بادام هندی و دانه کرچک بر عملکرد، فراسنجههای خونی و کیفیت تخممرغ [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 87-103]
دماتعیین دما و pH بهینه رشد باکتریهای تجزیه کننده مواد لیگنوسلولزی جدا شده از دستگاه گوارش موریانه و اثر آنها بر قابلیت هضم و فراسنجههای تخمیر آزمایشگاهی برخی پسماندهای کشاورزی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 69-85]
دو رگ گیریبررسی مقاومت ژنتیکی گوسفندان نژاد قزل و آمیخته قزل-بلوچی نسبت به نماتودهای دستگاه گوارش [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 1-13]
ر
راس 308ارزیابی زیستی اقتصادی پرورش جوجههای گوشتی بر اساس نسبتهای مختلف جنسیتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 201-216]
ریخت سنجی ژژنومبررسی امکان جایگزینی اسانس میخک به جای آنتیبیوتیک محرک رشد آویلامایسین در جیره غذایی جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 87-99]
ریزماهوارهبررسی تنوع ژنتیکی در جمعیت اسبهای کرد ایران [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 95-102]
ریز ماهوارهمطالعه تنوع ژنتیکی اسبهای عرب و کاسپین با استفاده از مارکرهای ریز ماهواره [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 175-183]
ریزمغذیهابررسی غلظت مس، آهن و روی سرم خون اسب و قاطر در ارومیه [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 101-112]
رشداثرهای استفاده از اسانس ترکیبی گیاهان دارویی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، هماتولوژی و پروفیل چربی خون شترمرغ [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 41-54]
رنگ گوشتاثر استفاده از سطوح مختلف روغن هسته انار در جیره بر خصوصیات لاشه، ترکیب شیمیایی و ویژگیهای گوشت برههای پرواری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 131-146]
روشهای فرآوریاثرات روشهای مختلف فرآوری دانه کتان بر عملکرد، الگوی اسیدهای چرب شیر و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در گاوهای شیرده [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 105-119]
روغناثر افزودن روغنهای کلزا، سویا و ماهی به جیره خوراکی بر ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت گوشت برههای پرواری [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 43-159]
روغن هسته اناراثر استفاده از سطوح مختلف روغن هسته انار در جیره بر خصوصیات لاشه، ترکیب شیمیایی و ویژگیهای گوشت برههای پرواری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 131-146]
ز
زایلازینواکنش متابولیسمی گاوهای شیری به تزریق زایلازین هنگام دستکاری متابولیتهای خونی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 137-148]
زرده تخم مرغتأثیر اسانس ترکیبی پوسته بادام هندی و دانه کرچک بر عملکرد، فراسنجههای خونی و کیفیت تخممرغ [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 87-103]
زنبورداریتحلیل برخی اقدامات زنبورداران و تاثیر آن بر عملکرد زنبورستانهای منطقه اشنویه [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 147-160]
ژ
ژن GDF9چندشکلی نیمه دوم اگزون 2 ژن GDF9 گوسفند نژاد کرمانی به روش PCR-SSCP و توالی-یابی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 51-60]
ژن ناقل اورهاثر موننسین و عصاره گیاهی بر متابولیتهای خون و شکمبه و بیان ژن ناقل اوره در اپیتلیوم شکمبه برههای پرواری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 161-174]
ژنوم گاوبررسی سطوح عدم تعادل پیوستگی در ژنوم گاوهای بومی استان فارس با استفاده از دادههای متراکم نشانگرهای چند شکل تک نوکلئوتیدی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 17-27]
ژنوم میتوکندریبررسی ناحیه HVR-III ژنوم میتوکندری گوسفندان ایرانی با روش توالییابی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 133-141]
س
سامانه اتوماتیکطراحی، ساخت و ارزیابی سامانه اتوماتیک اندازهگیری تولید گاز برای تعیین کینتیک تخمیر میکروبی مواد خوراکی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 205-216]
سبوس گندمارزش غذایی سبوس گندم کارخانجات آرد استان خراسان رضوی در تابستان و زمستان و تاثیر جایگزینی سبوسهای تابستانه بجای جو، بر عملکرد بزهای شیری سانن [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 33-50]
سرکهتأثیر مکملسازی سرکه انگور قرمز و باکتری پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و صفات لاشه جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 41-53]
سیستم ایمنیتأثیر مکملسازی سرکه انگور قرمز و باکتری پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و صفات لاشه جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 41-53]
سیستم ایمنیتأثیر سطوح مختلف پودر برگ اکالیپتوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی در جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 81-94]
سیستم ایمنیارزیابی عملکرد، سیستم ایمنی و خصوصیات آنتیاکسیدانی سرم در جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای بر پایه گندم حاوی سطوح مختلف نانو اکسید روی از 1 تا 21 روزگی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 103-114]
سیستم ایمنیاثرات استفاده از سطوح مختلف مخمرسلنیوم برعملکرد تولید، سیستم ایمنی و فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز مرغان تخمگذار پس از دوره تولک بری [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 159-171]
سیلاژ ذرتاثر افزودنی باکتریایی و پریبیوتیکی بر پروفایل تخمیر و تجزیهپذیری شکمبهای مواد مغذی سیلاژ ذرت [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 173-188]
سلولهای بنیادیجداسازی و کشت سلولهای اسپرماتوگونی گاو و بررسی اثر فاکتور رشد اپیدرمال بر تعداد سلولها، اندازه کلونیها و میزان زندهمانی اسپرماتوگونی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 27-39]
سمزداییتأثیر سمزدایی و امنیت غذایی تفاله سیب بر میزان سم ایمیداکلوپراید، تولید و ترکیبات شیر و قابلیت هضم درون تنی مواد مغذی در بزهای شیرده مهابادی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 121-136]
سنبررسی غلظت مس، آهن و روی سرم خون اسب و قاطر در ارومیه [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 101-112]
سنبررسی تغییرات غلظت هورمون ملاتونین تحت اثر سن و فصل در نریان عرب [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 1-10]
ش
شاهیاثر سطوح مختلف عصاره هیدروالکلی بذر شاهی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، لیپیدهای خون و جمعیت میکروبی روده بلدرچین ژاپنی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 29-39]
شبیهسازیمقایسه روش انتخاب ژنومی و کلاسیک در اصلاح نژاد طیور بومی ایران [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 201-212]
شکمبهاثراسانس گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر لاکتوباسیلهای جدا شده از شکمبه گاو [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 189-202]
شهرستان اشنویهتحلیل برخی اقدامات زنبورداران و تاثیر آن بر عملکرد زنبورستانهای منطقه اشنویه [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 147-160]
ص
صفات تولیدیآنالیز ژنتیکی برخی بیماریهای گاو هلشتاین در گلههای صنعتی استان آذربایجانشرقی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 91-103]
صفات رشدبررسی صفات رشد گوسفند لری با استفاده از مدلهای غیر خطی و شبکه عصبی مصنوعی بهینه شده با الگوریتم ژنتیک [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 129-142]
صفات منجر به حذفآنالیز ژنتیکی برخی بیماریهای گاو هلشتاین در گلههای صنعتی استان آذربایجانشرقی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 91-103]
ط
طیور بومیمقایسه روش انتخاب ژنومی و کلاسیک در اصلاح نژاد طیور بومی ایران [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 201-212]
ع
عدم تعادل پیوستگیبررسی سطوح عدم تعادل پیوستگی در ژنوم گاوهای بومی استان فارس با استفاده از دادههای متراکم نشانگرهای چند شکل تک نوکلئوتیدی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 17-27]
عصاره رازیانهتاثیر کاهش کلسیم و فسفر جیره غذایی بههمراه ویتامین D3و یا عصاره رازیانه بر عملکرد تولید مثلی مرغ مادرگوشتی پس از تولکبری [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 11-21]
عصاره کاسنیاثر عصاره اتانولی ریشه کاسنی و آنتیبیوتیک محرک رشد بر صفات عملکرد رشد، فراسنجه-های خونی، پاسخ ایمنی هومورال و جمعیت باکتریهای سکوم جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 115-130]
علوفه یونجهاثر مرحله بلوغ و زمان برداشت بر ارزش تغذیهای علوفه خشک یونجه برداشت شده از مناطق گرمسیر [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 113-131]
عملآوری با مساثرات سطوح مختلف آرژنین در جیرههای بر پایه کنجاله کانولای عملآوری شده و یا بدون عملآوری با مس بر عملکرد، وزن اندامها و برخی از فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 57-76]
عملکرداثر سطوح مختلف عصاره هیدروالکلی بذر شاهی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، لیپیدهای خون و جمعیت میکروبی روده بلدرچین ژاپنی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 29-39]
عملکردعملکرد بلدرچینهای در حال رشد تغذیه شده با دانه سویا یا کلزای عملآوری شده با پرتو الکترون [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 55-67]
عملکردتأثیر سطوح مختلف پودر برگ اکالیپتوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی در جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 81-94]
عملکردارزیابی عملکرد، سیستم ایمنی و خصوصیات آنتیاکسیدانی سرم در جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای بر پایه گندم حاوی سطوح مختلف نانو اکسید روی از 1 تا 21 روزگی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 103-114]
عملکرداثرات افزودن دارچین و آویشن به جیره بر عملکرد و ابقاء نیتروژن جوجههای گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 115-128]
عملکردتاثیر پودر سیر و آنتی بیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای حاوی سطوح متفاوت چربی خام [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 15-26]
عملکرداثرات ساقه و برگ گیاه مسواک (Salvadora persica L.) و برگ مورد (Myrtus communis) بر عملکرد و جمعیت باکتریایی روده کور جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 61-72]
عملکردتحلیل برخی اقدامات زنبورداران و تاثیر آن بر عملکرد زنبورستانهای منطقه اشنویه [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 147-160]
عملکرداثرات سطوح مختلف آرژنین در جیرههای بر پایه کنجاله کانولای عملآوری شده و یا بدون عملآوری با مس بر عملکرد، وزن اندامها و برخی از فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 57-76]
عملکردتاثیر سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم و پروتئین خام جیره بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و راندمان انرژی و پروتئین دوره آغازین بلدرچینهای ژاپنی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 165-181]
عملکرد تولیدمثلیتاثیر تزریق گونادوتروپین کوریونیک انسانی پس از قوچاندازی بر غلظت پروژسترون و عملکرد تولیدمثلی میشهای آمیخته افشاری × برولا مرینو [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 161-172]
عملکرد تولید مثلیاثرات استفاده از دو هورمون eCG و GnRH بر عملکرد تولیدمثلی بزهای خلخالی در فصل تولید مثلی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 55-67]
عملکرد رشدتأثیر مکملسازی سرکه انگور قرمز و باکتری پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و صفات لاشه جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 41-53]
عملکرد رشدپیامدهای تغذیه درون تخممرغی نسبتهای مختلف دی-ال متیونین به ال-لایزین بر شاخص-های لاشه و غلظت متابولیتهای خونی در جوجههای گوشتی یک روزه راس [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 143-158]
عملکرد مرغتخمگذارتأثیر اسانس ترکیبی پوسته بادام هندی و دانه کرچک بر عملکرد، فراسنجههای خونی و کیفیت تخممرغ [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 87-103]
عملکرد و الگوی اسیدهای چرب شیراثرات روشهای مختلف فرآوری دانه کتان بر عملکرد، الگوی اسیدهای چرب شیر و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در گاوهای شیرده [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 105-119]
ف
فراسنجههای بیوشیمیاییاثر عصاره اتانولی ریشه کاسنی و آنتیبیوتیک محرک رشد بر صفات عملکرد رشد، فراسنجه-های خونی، پاسخ ایمنی هومورال و جمعیت باکتریهای سکوم جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 115-130]
فراسنجههای تخمیر آزمایشگاهیتعیین دما و pH بهینه رشد باکتریهای تجزیه کننده مواد لیگنوسلولزی جدا شده از دستگاه گوارش موریانه و اثر آنها بر قابلیت هضم و فراسنجههای تخمیر آزمایشگاهی برخی پسماندهای کشاورزی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 69-85]
فراسنجهها خونیاثر پسماند گیاهان دارویی بر فراسنجههای خونی، صفات کیفی تخم مرغ و پاسخهای ایمونولوژیک مرغهای تخم گذار تغذیه شده با نسبتهای متفاوت اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 35-55]
فراسنجههای شکمبهایتاثیر اندازه ذرات سیلاژ علوفه کامل جو و سطح کنسانتره بر مصرف و هضم جیرهها، ابقاء نیتروژن، تولید پروتئین میکروبی و رفتار مصرف در گوسفندکرمانی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 1-16]
فراسنجههای مایع شکمبه و خوناثر جایگزینی کاه ماش (Vigna radiate) با کاه گندم یا سیلاژ ذرت کمدانه بر قابلیت هضم و برخی فراسنجههای خونی و شکمبهای بره میشهای عربی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 1-19]
فسفرتاثیر کاهش کلسیم و فسفر جیره غذایی بههمراه ویتامین D3و یا عصاره رازیانه بر عملکرد تولید مثلی مرغ مادرگوشتی پس از تولکبری [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 11-21]
فصلارزش غذایی سبوس گندم کارخانجات آرد استان خراسان رضوی در تابستان و زمستان و تاثیر جایگزینی سبوسهای تابستانه بجای جو، بر عملکرد بزهای شیری سانن [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 33-50]
فصلبررسی تغییرات غلظت هورمون ملاتونین تحت اثر سن و فصل در نریان عرب [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 1-10]
فماچا تستبررسی مقاومت ژنتیکی گوسفندان نژاد قزل و آمیخته قزل-بلوچی نسبت به نماتودهای دستگاه گوارش [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 1-13]
ق
قابلیت هضممقایسه اثر سطوح مختلف نانوسلنیوم بر قابلیت هضم و فراسنجه های تخمیری میکروارگانیسمهای شکمبه گوسفند و بز [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 183-199]
قابلیتهضماثر جایگزینی کاه ماش (Vigna radiate) با کاه گندم یا سیلاژ ذرت کمدانه بر قابلیت هضم و برخی فراسنجههای خونی و شکمبهای بره میشهای عربی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 1-19]
قابلیت هضم ایلئومیبررسی امکان جایگزینی اسانس میخک به جای آنتیبیوتیک محرک رشد آویلامایسین در جیره غذایی جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 87-99]
قابلیت هضم برونتنیاثرات پرتوتابی گاما، الکترون، مایکروویو و مادون قرمز بر هضمپذیری شکمبهای و برونتنی پروتئین کنجاله سویا [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 217-230]
قابلیت هضم چربیتاثیر پودر سیر و آنتی بیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای حاوی سطوح متفاوت چربی خام [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 15-26]
قارچهای شکمبهمقایسه اثر سطوح مختلف نانوسلنیوم بر قابلیت هضم و فراسنجه های تخمیری میکروارگانیسمهای شکمبه گوسفند و بز [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 183-199]
قاطربررسی غلظت مس، آهن و روی سرم خون اسب و قاطر در ارومیه [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 101-112]
ک
کبالتبررسی اثر دو نوع مکمل کبالت در سطوح مختلف بر ویتامین 12B سرم، عملکرد و قابلیت هضم خوراک در بزغاله نر [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 173-187]
کیسههای نایلونیتأثیر مراحل مختلف رشد بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات آنتی اکسیدانی و قابلیت هضم شکمبهای- رودهای میوه بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسههای نایلونی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 185-200]
کیفیت تخم مرغتأثیر اسانس ترکیبی پوسته بادام هندی و دانه کرچک بر عملکرد، فراسنجههای خونی و کیفیت تخممرغ [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 87-103]
کیفیت تخممرغاثر پسماند گیاهان دارویی بر فراسنجههای خونی، صفات کیفی تخم مرغ و پاسخهای ایمونولوژیک مرغهای تخم گذار تغذیه شده با نسبتهای متفاوت اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 35-55]
کلسیمتاثیر کاهش کلسیم و فسفر جیره غذایی بههمراه ویتامین D3و یا عصاره رازیانه بر عملکرد تولید مثلی مرغ مادرگوشتی پس از تولکبری [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 11-21]
کلونیزاسیونجداسازی و کشت سلولهای اسپرماتوگونی گاو و بررسی اثر فاکتور رشد اپیدرمال بر تعداد سلولها، اندازه کلونیها و میزان زندهمانی اسپرماتوگونی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 27-39]
کینتیک تخمیرطراحی، ساخت و ارزیابی سامانه اتوماتیک اندازهگیری تولید گاز برای تعیین کینتیک تخمیر میکروبی مواد خوراکی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 205-216]
کنجاله سویااثرات پرتوتابی گاما، الکترون، مایکروویو و مادون قرمز بر هضمپذیری شکمبهای و برونتنی پروتئین کنجاله سویا [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 217-230]
گ
گیاه مسواکاثرات ساقه و برگ گیاه مسواک (Salvadora persica L.) و برگ مورد (Myrtus communis) بر عملکرد و جمعیت باکتریایی روده کور جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 61-72]
گاو بومی فارسبررسی سطوح عدم تعادل پیوستگی در ژنوم گاوهای بومی استان فارس با استفاده از دادههای متراکم نشانگرهای چند شکل تک نوکلئوتیدی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 17-27]
گلوتاتیون پراکسیدازاثرات استفاده از سطوح مختلف مخمرسلنیوم برعملکرد تولید، سیستم ایمنی و فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز مرغان تخمگذار پس از دوره تولک بری [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 159-171]
گلوتاتیون پراکسیدازتاثیر نانوذره سلنیم، سلنیم معدنی و آلفاتوکوفرول در فعالیت آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز، مقدار سلنیم خون و افزایش وزن برههای نر ماکویی شیرخوار [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 149-163]
گلوکزواکنش متابولیسمی گاوهای شیری به تزریق زایلازین هنگام دستکاری متابولیتهای خونی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 137-148]
گلوکوهپتوناتبررسی اثر دو نوع مکمل کبالت در سطوح مختلف بر ویتامین 12B سرم، عملکرد و قابلیت هضم خوراک در بزغاله نر [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 173-187]
گوارش پذیریبررسی اثر دو نوع مکمل کبالت در سطوح مختلف بر ویتامین 12B سرم، عملکرد و قابلیت هضم خوراک در بزغاله نر [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 173-187]
گوانیدینواستیکاسیدتوانایی یدک شدن آرژنین با گوانیدینواستیک اسید و تعیین نیاز آرژنین مرغ مادرگوشتی در انتهای دوره تولید [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 23-34]
گوسفندبررسی مقاومت ژنتیکی گوسفندان نژاد قزل و آمیخته قزل-بلوچی نسبت به نماتودهای دستگاه گوارش [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 1-13]
گوسفنداثر موننسین و عصاره گیاهی بر متابولیتهای خون و شکمبه و بیان ژن ناقل اوره در اپیتلیوم شکمبه برههای پرواری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 161-174]
گوسفند ایرانیبررسی ناحیه HVR-III ژنوم میتوکندری گوسفندان ایرانی با روش توالییابی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 133-141]
گوسفند لریبررسی صفات رشد گوسفند لری با استفاده از مدلهای غیر خطی و شبکه عصبی مصنوعی بهینه شده با الگوریتم ژنتیک [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 129-142]
ل
لاکتو باسیلوساثراسانس گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر لاکتوباسیلهای جدا شده از شکمبه گاو [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 189-202]
لاکتوباسیلوس بوکنریاثر افزودنی باکتریایی و پریبیوتیکی بر پروفایل تخمیر و تجزیهپذیری شکمبهای مواد مغذی سیلاژ ذرت [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 173-188]
لیپیدهای خوناثر سطوح مختلف عصاره هیدروالکلی بذر شاهی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، لیپیدهای خون و جمعیت میکروبی روده بلدرچین ژاپنی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 29-39]
لیزیناثر افزودن سطوح مختلف اسیدهای آمینه لیزین و ترئونین به جیره غذایی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و بار میکروبی روده جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 189-203]
م
ماریتیغالاثر بذر خار مریم خام و حرارتدیده بر عملکرد رشد و برخی از فراسنجههای خونی و ایمنی هومورال جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 77-90]
مالوندیآلدهیدارزیابی عملکرد، سیستم ایمنی و خصوصیات آنتیاکسیدانی سرم در جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای بر پایه گندم حاوی سطوح مختلف نانو اکسید روی از 1 تا 21 روزگی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 103-114]
میانگین هندسیتاثیر اندازه ذرات سیلاژ علوفه کامل جو و سطح کنسانتره بر مصرف و هضم جیرهها، ابقاء نیتروژن، تولید پروتئین میکروبی و رفتار مصرف در گوسفندکرمانی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 1-16]
متابولیتهای خونیپیامدهای تغذیه درون تخممرغی نسبتهای مختلف دی-ال متیونین به ال-لایزین بر شاخص-های لاشه و غلظت متابولیتهای خونی در جوجههای گوشتی یک روزه راس [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 143-158]
متابولیسمواکنش متابولیسمی گاوهای شیری به تزریق زایلازین هنگام دستکاری متابولیتهای خونی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 137-148]
مخمر سلنیوماثرات استفاده از سطوح مختلف مخمرسلنیوم برعملکرد تولید، سیستم ایمنی و فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز مرغان تخمگذار پس از دوره تولک بری [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 159-171]
میدان الکترومغناطیستاثیر امواج الکترومغناطیسی قبل ازانکوباسیون برقابلیت جوجهدرآوری و فرآسنجههای سرم جوجههای یکروزه گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 105-114]
مدل مناسباهمیت اثر متقابل ژنوتیپ و محیط بر آنالیز ژنتیکی میزان تولید شیر درگاوهای هلشتاین [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 69-79]
مدلهای غیرخطیبررسی صفات رشد گوسفند لری با استفاده از مدلهای غیر خطی و شبکه عصبی مصنوعی بهینه شده با الگوریتم ژنتیک [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 129-142]
مرحله رشدتأثیر مراحل مختلف رشد بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات آنتی اکسیدانی و قابلیت هضم شکمبهای- رودهای میوه بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسههای نایلونی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 185-200]
مرغ تخمگذاراثرات استفاده از سطوح مختلف مخمرسلنیوم برعملکرد تولید، سیستم ایمنی و فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز مرغان تخمگذار پس از دوره تولک بری [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 159-171]
مرغ تخمگذاراثر پسماند گیاهان دارویی بر فراسنجههای خونی، صفات کیفی تخم مرغ و پاسخهای ایمونولوژیک مرغهای تخم گذار تغذیه شده با نسبتهای متفاوت اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 35-55]
مرغ مادر گوشتیتوانایی یدک شدن آرژنین با گوانیدینواستیک اسید و تعیین نیاز آرژنین مرغ مادرگوشتی در انتهای دوره تولید [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 23-34]
مرغ مادرگوشتیتاثیر کاهش کلسیم و فسفر جیره غذایی بههمراه ویتامین D3و یا عصاره رازیانه بر عملکرد تولید مثلی مرغ مادرگوشتی پس از تولکبری [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 11-21]
میشتاثیر تزریق گونادوتروپین کوریونیک انسانی پس از قوچاندازی بر غلظت پروژسترون و عملکرد تولیدمثلی میشهای آمیخته افشاری × برولا مرینو [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 161-172]
مقاومتبررسی مقاومت ژنتیکی گوسفندان نژاد قزل و آمیخته قزل-بلوچی نسبت به نماتودهای دستگاه گوارش [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 1-13]
مکملسازی آرژنیناثرات سطوح مختلف آرژنین در جیرههای بر پایه کنجاله کانولای عملآوری شده و یا بدون عملآوری با مس بر عملکرد، وزن اندامها و برخی از فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 57-76]
ملاتونینبررسی تغییرات غلظت هورمون ملاتونین تحت اثر سن و فصل در نریان عرب [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 1-10]
مواد خوراکیطراحی، ساخت و ارزیابی سامانه اتوماتیک اندازهگیری تولید گاز برای تعیین کینتیک تخمیر میکروبی مواد خوراکی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 205-216]
مواد لیگنوسلولزیتعیین دما و pH بهینه رشد باکتریهای تجزیه کننده مواد لیگنوسلولزی جدا شده از دستگاه گوارش موریانه و اثر آنها بر قابلیت هضم و فراسنجههای تخمیر آزمایشگاهی برخی پسماندهای کشاورزی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 69-85]
مورداثرات ساقه و برگ گیاه مسواک (Salvadora persica L.) و برگ مورد (Myrtus communis) بر عملکرد و جمعیت باکتریایی روده کور جوجههای گوشتی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 61-72]
مولتی پلکسPCRبررسی تنوع ژنتیکی در جمعیت اسبهای کرد ایران [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 95-102]
مولتی پلکسPCRمطالعه تنوع ژنتیکی اسبهای عرب و کاسپین با استفاده از مارکرهای ریز ماهواره [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 175-183]
میوه بنهتأثیر مراحل مختلف رشد بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات آنتی اکسیدانی و قابلیت هضم شکمبهای- رودهای میوه بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسههای نایلونی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 185-200]
ن
ناحیه HVR-IIIبررسی ناحیه HVR-III ژنوم میتوکندری گوسفندان ایرانی با روش توالییابی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 133-141]
نانوذره سلنیمتاثیر نانوذره سلنیم، سلنیم معدنی و آلفاتوکوفرول در فعالیت آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز، مقدار سلنیم خون و افزایش وزن برههای نر ماکویی شیرخوار [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 149-163]
نانو رویارزیابی عملکرد، سیستم ایمنی و خصوصیات آنتیاکسیدانی سرم در جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای بر پایه گندم حاوی سطوح مختلف نانو اکسید روی از 1 تا 21 روزگی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 103-114]
نانوسلنیوممقایسه اثر سطوح مختلف نانوسلنیوم بر قابلیت هضم و فراسنجه های تخمیری میکروارگانیسمهای شکمبه گوسفند و بز [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 183-199]
نریان عرببررسی تغییرات غلظت هورمون ملاتونین تحت اثر سن و فصل در نریان عرب [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 1-10]
نیروی برشیاثر استفاده از سطوح مختلف روغن هسته انار در جیره بر خصوصیات لاشه، ترکیب شیمیایی و ویژگیهای گوشت برههای پرواری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 131-146]
نژاد کرمانیچندشکلی نیمه دوم اگزون 2 ژن GDF9 گوسفند نژاد کرمانی به روش PCR-SSCP و توالی-یابی [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 51-60]
نسبتهای مختلف دی-ال متیونین به ال-لایزینپیامدهای تغذیه درون تخممرغی نسبتهای مختلف دی-ال متیونین به ال-لایزین بر شاخص-های لاشه و غلظت متابولیتهای خونی در جوجههای گوشتی یک روزه راس [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 143-158]
نشانگرهای چند شکل تک نوکلئوتیدیبررسی سطوح عدم تعادل پیوستگی در ژنوم گاوهای بومی استان فارس با استفاده از دادههای متراکم نشانگرهای چند شکل تک نوکلئوتیدی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 17-27]
نشخوارتاثیر اندازه ذرات سیلاژ علوفه کامل جو و سطح کنسانتره بر مصرف و هضم جیرهها، ابقاء نیتروژن، تولید پروتئین میکروبی و رفتار مصرف در گوسفندکرمانی [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 1-16]
نعناع فلفلیاثراسانس گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر لاکتوباسیلهای جدا شده از شکمبه گاو [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 189-202]
نگهداریاثرات سطوح مختلف تفاله خشک گوجهفرنگی بر عملکرد تولید مرغهای تخمگذار و کیفیت داخلی تخممرغ در دما و زمانهای مختلف نگهداری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 73-85]
نماتودهابررسی مقاومت ژنتیکی گوسفندان نژاد قزل و آمیخته قزل-بلوچی نسبت به نماتودهای دستگاه گوارش [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 1-13]
و
واحد هاواثرات سطوح مختلف تفاله خشک گوجهفرنگی بر عملکرد تولید مرغهای تخمگذار و کیفیت داخلی تخممرغ در دما و زمانهای مختلف نگهداری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 73-85]
ویتامین 12Bبررسی اثر دو نوع مکمل کبالت در سطوح مختلف بر ویتامین 12B سرم، عملکرد و قابلیت هضم خوراک در بزغاله نر [دوره 27، شماره 1، 1396، صفحه 173-187]
ویتامین3Dتاثیر کاهش کلسیم و فسفر جیره غذایی بههمراه ویتامین D3و یا عصاره رازیانه بر عملکرد تولید مثلی مرغ مادرگوشتی پس از تولکبری [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 11-21]
وراثتپذیریآنالیز ژنتیکی برخی بیماریهای گاو هلشتاین در گلههای صنعتی استان آذربایجانشرقی [دوره 27، شماره 4، 1396، صفحه 91-103]
وزن بدنارزش غذایی سبوس گندم کارخانجات آرد استان خراسان رضوی در تابستان و زمستان و تاثیر جایگزینی سبوسهای تابستانه بجای جو، بر عملکرد بزهای شیری سانن [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 33-50]
ویژگیهای لاشهاثر استفاده از سطوح مختلف روغن هسته انار در جیره بر خصوصیات لاشه، ترکیب شیمیایی و ویژگیهای گوشت برههای پرواری [دوره 27، شماره 3، 1396، صفحه 131-146]
ه
هاپلوتایپ Aبررسی ناحیه HVR-III ژنوم میتوکندری گوسفندان ایرانی با روش توالییابی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 133-141]
هماتولوژیاثرهای استفاده از اسانس ترکیبی گیاهان دارویی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، هماتولوژی و پروفیل چربی خون شترمرغ [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 41-54]
همزمانسازی فحلیاثرات استفاده از دو هورمون eCG و GnRH بر عملکرد تولیدمثلی بزهای خلخالی در فصل تولید مثلی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 55-67]
همکشتیجداسازی و کشت سلولهای اسپرماتوگونی گاو و بررسی اثر فاکتور رشد اپیدرمال بر تعداد سلولها، اندازه کلونیها و میزان زندهمانی اسپرماتوگونی [دوره 27، شماره 2، 1396، صفحه 27-39]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد