آلانینآمینوترانسفرازاثرات سطوح مختلف نانوسلنیوم محلول در آب بر عملکرد، جمعیت باکتریایی ایلئوم، خصوصیات استخوان درشتنی، برخی فراسنجههای بیوشیمیایی خون و کیفیت بستر در جوجههای گوشتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 189-211]
آلکالینفسفاتازاثرات سطوح مختلف نانوسلنیوم محلول در آب بر عملکرد، جمعیت باکتریایی ایلئوم، خصوصیات استخوان درشتنی، برخی فراسنجههای بیوشیمیایی خون و کیفیت بستر در جوجههای گوشتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 189-211]
آناتومی سطحیمورفومتری و آناتومی سطحی اسب نژاد تروبرد با توجه به فاکتورهای مؤثر در فعالیتهای ورزشی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 101-110]
آنتیاکسیداناثر سیلیمارین بر ذخیره سازی منی خروس در دمای°C 4 [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 1-13]
آنتیاکسیدانبررسی اثرات سطوح مختلف ویتامین E و نانوسلنیوم بر فراسنجههای کیفی اسپرم خروس نژاد لگهورن طی نگهداری در دمای C◦4 [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 59-70]
آنتی اکسیدان طبیعیاثر عصاره مرزنجوش به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی بر کیفیت اسپرم منجمد-یخ گشایی شده قوچ [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 111-120]
آنتیبیوتیکبررسی اثرات سطوح پودر دارچین با آنتیبیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد رشد و برخی از خصوصیات ریختشناسی ژژونوم جوجههای گوشتی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 173-183]
آنزیممقایسه فعالیت آنزیم کربوکسی متیل سلولاز و میکروکریستالین سلولاز در مایع شکمبه گوسفند نر فیستوله دار با برههای پرواری کشتار شده [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 33-44]
آنزیم محدود کنندههمراهی چندریختی در ژنهای DGAT1 و IGF-I با عملکرد تولیدی و تولیدمثلی در گاوهای هلشتاین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 23-32]
آویلامایسینتاثیر نعناع خشک شده بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پروفایل چربی خون جوجههای گوشتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 141-149]
ا
اتوماسیونتحلیل بکارگیری فناوریهای اطلاعات (اتوماسیون) در واحدهای مرغداری شهرستان خوی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 95-105]
اثرات مادریتخمین پارامترهای ژنتیکی برخی از صفات رشد برههای لریبختیاری استان خوزستان با در نظر گرفتن اثرات مادری [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 151-161]
اجزای (کو)واریانسآنالیز ژنتیکی صفات تولید شیر در زایش نخست گاوهای شیری استان همدان [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 13-21]
ارزش غذاییتعیین ارزش غذایی علوفه نی فرآوری شده با قارچ صدفی با روشهای تولید گاز و کیسههای نایلونی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 45-57]
اسب تروبردمورفومتری و آناتومی سطحی اسب نژاد تروبرد با توجه به فاکتورهای مؤثر در فعالیتهای ورزشی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 101-110]
اسپرمتأثیر افزودن مقادیر مختلف بوتیلیتد هیدروکسی تولوئن بعنوان آنتیاکسیدان سنتتیک بر فرآیند انجماد - یخ گشایی منی قوچ [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 37-47]
اسپرماثر عصاره مرزنجوش به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی بر کیفیت اسپرم منجمد-یخ گشایی شده قوچ [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 111-120]
اسپرم خروساثر سیلیمارین بر ذخیره سازی منی خروس در دمای°C 4 [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 1-13]
اسپرم خروسبررسی اثرات سطوح مختلف ویتامین E و نانوسلنیوم بر فراسنجههای کیفی اسپرم خروس نژاد لگهورن طی نگهداری در دمای C◦4 [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 59-70]
استان زنجانمزیت نسبی و پایداری گاوداریهای نیمهصنعتی: مطالعه موردی استان زنجان [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 137-150]
استان همدانآنالیز ژنتیکی صفات تولید شیر در زایش نخست گاوهای شیری استان همدان [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 13-21]
استخوان درشتنیاثرات سطوح مختلف نانوسلنیوم محلول در آب بر عملکرد، جمعیت باکتریایی ایلئوم، خصوصیات استخوان درشتنی، برخی فراسنجههای بیوشیمیایی خون و کیفیت بستر در جوجههای گوشتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 189-211]
استرس اکسیداتیواثر عصاره مرزنجوش به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی بر کیفیت اسپرم منجمد-یخ گشایی شده قوچ [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 111-120]
اسیدفولیکاثرات افزودن اسیدفولیک و روی بر محتوی 5-متیل تتراهیدروفولات زرده، کیفیت تخم مرغ و عملکرد مرغهای تخمگذار [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 73-87]
اسیدهای چرباثر سطوح روغن کانولا و لایزین بر عملکرد، پروفایل اسیدهای چرب گوشت سینه و فراسنجه-های لیپیدی سرم خون جوجههای گوشتی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 107-119]
اشتباهات شجرهایآزمون انساب در جمعیت گوسفندهای آمیخته به کمک نشانگرهای ریزماهواره [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 141-150]
افزایش وزنتاثیر کاربرد تفاله گوجهفرنگی تازه بر عملکرد و فراسنجههای خونی گوسالههای پرواری هلشتاین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 33-43]
ایمنیاثرهای تغذیهای ال-آرژنین بر برخی شاخصهای کیفی گوشت، بافت روده و سیستم ایمنی جوجههای گوشتی 46 روزه [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 81-94]
انجماد-یخگشاییاثر عصاره مرزنجوش به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی بر کیفیت اسپرم منجمد-یخ گشایی شده قوچ [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 111-120]
انجماد/یخ گشاییتأثیر افزودن مقادیر مختلف بوتیلیتد هیدروکسی تولوئن بعنوان آنتیاکسیدان سنتتیک بر فرآیند انجماد - یخ گشایی منی قوچ [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 37-47]
انرژیبررسی اثرات همزمان سازی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر فراسنجههای تکنیک تولید گاز [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 121-141]
ب
بافت روده کوچکاثرهای تغذیهای ال-آرژنین بر برخی شاخصهای کیفی گوشت، بافت روده و سیستم ایمنی جوجههای گوشتی 46 روزه [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 81-94]
بچه دهیتولید ژله رویال از کلنی های زنبورعسل در مرحله بچه دهی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 191-200]
برهانبررسی فراسنجههای تجزیه پذیری شکمبهای، ناپدید شدن بعد شکمبهای و ارزش تغذیهای برگ، گل و غلاف برهان در نشخوارکنندگان [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 19-32]
بزغاله مرخزاثر سطوح مختلف میوه بلوط بر مرفولوژی شکمبه و روده کوچک و pH محتویات دستگاه بزغالههای مرغز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 179-190]
بلدرچین ژاپنتاثیر نانو ذرات اکسید روی بر فعالیت کبد، کلیه و پانکراس در بلدرچین ژاپنی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 151-166]
پ
پرتوتابی مایکروویواثر پرتوتابی مایکروویو بر ناپدید شدن شکمبهای-رودهای ماده خشک و پروتئین خام دانه گلرنگ با استفاده از روشهای کیسههای نایلونی و کیسههای نایلونی متحرک [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 123-132]
پروبیوتیکبررسی اثرات سطوح پودر دارچین با آنتیبیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد رشد و برخی از خصوصیات ریختشناسی ژژونوم جوجههای گوشتی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 173-183]
پروتین شوک گرماییبررسی تاثیر پودر گیاه نعناع و عرق بهار نارنج بر بیان نسبی ژن پروتین شوک گرمایی (HSP70) و برخی فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 115-124]
پروتئینبررسی اثرات همزمان سازی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر فراسنجههای تکنیک تولید گاز [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 121-141]
پروفایل چربی خونتاثیر نعناع خشک شده بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پروفایل چربی خون جوجههای گوشتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 141-149]
پودر دارچینبررسی اثرات سطوح پودر دارچین با آنتیبیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد رشد و برخی از خصوصیات ریختشناسی ژژونوم جوجههای گوشتی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 173-183]
پودر نعناعتاثیر نعناع خشک شده بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پروفایل چربی خون جوجههای گوشتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 141-149]
پیوند زنی و پرورش ملکهتولید ژله رویال از کلنی های زنبورعسل در مرحله بچه دهی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 191-200]
ت
تابع تولید مرزی پوششی تصادفیتحلیل کارایی تکنیکی و شکاف تکنولوژی واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان سنندج [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 49-61]
تابع فاصله ستادهقیمت سایهای آلایندههای گاوداریهای شیری شهرستان سراب با استفاده از روش پارامتری تابع فاصله ستاده [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 167-178]
تجزیه پذیری شکمبهایبررسی فراسنجههای تجزیه پذیری شکمبهای، ناپدید شدن بعد شکمبهای و ارزش تغذیهای برگ، گل و غلاف برهان در نشخوارکنندگان [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 19-32]
تخم مرغاثرات افزودن اسیدفولیک و روی بر محتوی 5-متیل تتراهیدروفولات زرده، کیفیت تخم مرغ و عملکرد مرغهای تخمگذار [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 73-87]
ترکیب شیمیاییبررسی فراسنجههای تجزیه پذیری شکمبهای، ناپدید شدن بعد شکمبهای و ارزش تغذیهای برگ، گل و غلاف برهان در نشخوارکنندگان [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 19-32]
ترکیب شیمیاییتأثیر استفاده از تفالهزیتون بر قابلیتهضم، خصوصیات تخمیری و جمعیت پروتوزوآی شکمبه گوسفندان عربی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 1-18]
تستوسترونبررسی ارتباط بین هورمونهای تیروییدی با تستوسترون و برخی متابولیتهای سرم خون در فصل تولیدمثل و خارج از فصل تولیدمثل نریان عرب [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 179-187]
تغذیه اولیهاثر روشهای مختلف تغذیه ابتدایی بر عملکرد رشد، صفات لاشه و سیستم ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 213-229]
تفاله زیتونتأثیر استفاده از تفالهزیتون بر قابلیتهضم، خصوصیات تخمیری و جمعیت پروتوزوآی شکمبه گوسفندان عربی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 1-18]
تفرق ژنبررسی اثرات مادری و ردیابی ژنهای عمده موثر بر صفات کیفی داخل تخم مرغان بومی آذربایجان [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 15-22]
تکنیک تولیدگازتأثیر استفاده از تفالهزیتون بر قابلیتهضم، خصوصیات تخمیری و جمعیت پروتوزوآی شکمبه گوسفندان عربی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 1-18]
تکنیک تولید گازبررسی اثرات همزمان سازی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر فراسنجههای تکنیک تولید گاز [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 121-141]
تلقیح مصنوعیتأثیر سطوح مختلف قند ترهالوز بر فراسنجههای اسپرم منجمد-یخگشایی شدهی قوچهای مختلف در مدت نگهداری و در فصل تولید مثلی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 101-113]
تنش اکسیداتیوبررسی اثرات سطوح مختلف ویتامین E و نانوسلنیوم بر فراسنجههای کیفی اسپرم خروس نژاد لگهورن طی نگهداری در دمای C◦4 [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 59-70]
تولید گازتعیین ترکیب شیمیایی و فراسنجههای تولید گاز دانه ماشک، خلر و گاودانه با استفاده از روش تولید گاز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 125-135]
ج
جیره کاملاً مخلوطمقایسه کنسانتره آردی و پلت بر عملکرد شیردهی، رفتارهای تغذیهای و برخی متابولیتهای خونی درگاوهای شیرده [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 151-163]
جیره گاو شیریبررسی اثرات همزمان سازی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر فراسنجههای تکنیک تولید گاز [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 121-141]
جمعیت باکتریایی ایلئوماثرات سطوح مختلف نانوسلنیوم محلول در آب بر عملکرد، جمعیت باکتریایی ایلئوم، خصوصیات استخوان درشتنی، برخی فراسنجههای بیوشیمیایی خون و کیفیت بستر در جوجههای گوشتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 189-211]
جوجه گوشتیاثرهای تغذیهای ال-آرژنین بر برخی شاخصهای کیفی گوشت، بافت روده و سیستم ایمنی جوجههای گوشتی 46 روزه [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 81-94]
جوجه گوشتیاثر سطوح روغن کانولا و لایزین بر عملکرد، پروفایل اسیدهای چرب گوشت سینه و فراسنجه-های لیپیدی سرم خون جوجههای گوشتی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 107-119]
جوجه گوشتیبررسی اثرات سطوح پودر دارچین با آنتیبیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد رشد و برخی از خصوصیات ریختشناسی ژژونوم جوجههای گوشتی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 173-183]
جوجه گوشتیاثر روشهای مختلف تغذیه ابتدایی بر عملکرد رشد، صفات لاشه و سیستم ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 213-229]
جوجه گوشتیاثرات سطوح مختلف نانوسلنیوم محلول در آب بر عملکرد، جمعیت باکتریایی ایلئوم، خصوصیات استخوان درشتنی، برخی فراسنجههای بیوشیمیایی خون و کیفیت بستر در جوجههای گوشتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 189-211]
خصوصیات لاشهتاثیر نعناع خشک شده بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پروفایل چربی خون جوجههای گوشتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 141-149]
خلرتعیین ترکیب شیمیایی و فراسنجههای تولید گاز دانه ماشک، خلر و گاودانه با استفاده از روش تولید گاز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 125-135]
خونبررسی غلظت برخی مواد معدنی پلاسمای منی و سرم خون و ارتباط آن با کیفیت منی در فصول تولیدمثلی و غیرتولیدمثلی قوچ عربی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 23-35]
د
دانه گلرنگاثر پرتوتابی مایکروویو بر ناپدید شدن شکمبهای-رودهای ماده خشک و پروتئین خام دانه گلرنگ با استفاده از روشهای کیسههای نایلونی و کیسههای نایلونی متحرک [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 123-132]
دورگ گیریآزمون انساب در جمعیت گوسفندهای آمیخته به کمک نشانگرهای ریزماهواره [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 141-150]
ر
رادیکالهای آزادتأثیر افزودن مقادیر مختلف بوتیلیتد هیدروکسی تولوئن بعنوان آنتیاکسیدان سنتتیک بر فرآیند انجماد - یخ گشایی منی قوچ [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 37-47]
ریختشناسی ژژنومبررسی اثرات سطوح پودر دارچین با آنتیبیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد رشد و برخی از خصوصیات ریختشناسی ژژونوم جوجههای گوشتی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 173-183]
رفتار تغذیهایمقایسه کنسانتره آردی و پلت بر عملکرد شیردهی، رفتارهای تغذیهای و برخی متابولیتهای خونی درگاوهای شیرده [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 151-163]
رقیقکنندهتأثیر سطوح مختلف قند ترهالوز بر فراسنجههای اسپرم منجمد-یخگشایی شدهی قوچهای مختلف در مدت نگهداری و در فصل تولید مثلی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 101-113]
رویاثرات افزودن اسیدفولیک و روی بر محتوی 5-متیل تتراهیدروفولات زرده، کیفیت تخم مرغ و عملکرد مرغهای تخمگذار [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 73-87]
روش تغذیهاثر روشهای مختلف تغذیه ابتدایی بر عملکرد رشد، صفات لاشه و سیستم ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 213-229]
روغن کانولااثر سطوح روغن کانولا و لایزین بر عملکرد، پروفایل اسیدهای چرب گوشت سینه و فراسنجه-های لیپیدی سرم خون جوجههای گوشتی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 107-119]
روند ژنتیکیمقایسه دو روش ارزیابی ژنتیکی گاوهای هلشتاین ایران بر اساس رکورد شیر تصحیح نشده و تصحیح شده بر مبنای 305 روز شیردهی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 75-86]
روند ژنتیکی و فنوتیپیبررسی روند ژنتیکی و فنوتیپی صفات رشد در گلههای عشایری گوسفند لری [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 87-99]
ز
زردهاثرات افزودن اسیدفولیک و روی بر محتوی 5-متیل تتراهیدروفولات زرده، کیفیت تخم مرغ و عملکرد مرغهای تخمگذار [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 73-87]
زنبورعسلتولید ژله رویال از کلنی های زنبورعسل در مرحله بچه دهی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 191-200]
ژ
ژله رویالتولید ژله رویال از کلنی های زنبورعسل در مرحله بچه دهی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 191-200]
س
سرعتمورفومتری و آناتومی سطحی اسب نژاد تروبرد با توجه به فاکتورهای مؤثر در فعالیتهای ورزشی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 101-110]
شیر روز آزمونبرآورد پارامترهای ژنتیکی رکوردهای روز آزمون شیر گاوهای هلشتاین استان تهران با استفاده از مدل تابع کواریانس [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 1-11]
شکاف تکنولوژیتحلیل کارایی تکنیکی و شکاف تکنولوژی واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان سنندج [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 49-61]
شهرستان تبریزارزیابی عملکرد مالی واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان تبریز [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 89-99]
شهرستان خویتحلیل بکارگیری فناوریهای اطلاعات (اتوماسیون) در واحدهای مرغداری شهرستان خوی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 95-105]
شهرستان سرابقیمت سایهای آلایندههای گاوداریهای شیری شهرستان سراب با استفاده از روش پارامتری تابع فاصله ستاده [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 167-178]
ص
صفات تولید شیرآنالیز ژنتیکی صفات تولید شیر در زایش نخست گاوهای شیری استان همدان [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 13-21]
صفات رشدبررسی روند ژنتیکی و فنوتیپی صفات رشد در گلههای عشایری گوسفند لری [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 87-99]
ض
ضریب تبدیل غذاییتاثیر کاربرد تفاله گوجهفرنگی تازه بر عملکرد و فراسنجههای خونی گوسالههای پرواری هلشتاین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 33-43]
ع
عرق بهار نارنجبررسی تاثیر پودر گیاه نعناع و عرق بهار نارنج بر بیان نسبی ژن پروتین شوک گرمایی (HSP70) و برخی فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 115-124]
علوفه نیتعیین ارزش غذایی علوفه نی فرآوری شده با قارچ صدفی با روشهای تولید گاز و کیسههای نایلونی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 45-57]
عملکرداثر سطوح روغن کانولا و لایزین بر عملکرد، پروفایل اسیدهای چرب گوشت سینه و فراسنجه-های لیپیدی سرم خون جوجههای گوشتی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 107-119]
عناصربررسی غلظت برخی مواد معدنی پلاسمای منی و سرم خون و ارتباط آن با کیفیت منی در فصول تولیدمثلی و غیرتولیدمثلی قوچ عربی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 23-35]
ف
فراسنجههای تخمیرتعیین ترکیب شیمیایی و فراسنجههای تولید گاز دانه ماشک، خلر و گاودانه با استفاده از روش تولید گاز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 125-135]
فراسنجه های خونیاثر منابع مختلف سلنیوم بر فراسنجه های خونی و پاسخ آنتی اکسیدانی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 45-57]
فراسنجه های خونیتأثیر استفاده از تفالهزیتون بر قابلیتهضم، خصوصیات تخمیری و جمعیت پروتوزوآی شکمبه گوسفندان عربی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 1-18]
فراسنجههای خونیتاثیر نانو ذرات اکسید روی بر فعالیت کبد، کلیه و پانکراس در بلدرچین ژاپنی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 151-166]
فرآوریتعیین ارزش غذایی علوفه نی فرآوری شده با قارچ صدفی با روشهای تولید گاز و کیسههای نایلونی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 45-57]
فیستول شدهمقایسه فعالیت آنزیم کربوکسی متیل سلولاز و میکروکریستالین سلولاز در مایع شکمبه گوسفند نر فیستوله دار با برههای پرواری کشتار شده [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 33-44]
فصلبررسی اثر سن و فصل بر کارکرد غده تیروئید در نریان عرب [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 63-74]
فصولبررسی غلظت برخی مواد معدنی پلاسمای منی و سرم خون و ارتباط آن با کیفیت منی در فصول تولیدمثلی و غیرتولیدمثلی قوچ عربی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 23-35]
فعالیت نشخوارتاثیر کاربرد تفاله گوجهفرنگی تازه بر عملکرد و فراسنجههای خونی گوسالههای پرواری هلشتاین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 33-43]
فلاونوئیداثر سیلیمارین بر ذخیره سازی منی خروس در دمای°C 4 [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 1-13]
قوچتأثیر سطوح مختلف قند ترهالوز بر فراسنجههای اسپرم منجمد-یخگشایی شدهی قوچهای مختلف در مدت نگهداری و در فصل تولید مثلی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 101-113]
ک
کارایی تکنیکیتحلیل کارایی تکنیکی و شکاف تکنولوژی واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان سنندج [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 49-61]
کربوکسی متیل سلولازمقایسه فعالیت آنزیم کربوکسی متیل سلولاز و میکروکریستالین سلولاز در مایع شکمبه گوسفند نر فیستوله دار با برههای پرواری کشتار شده [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 33-44]
کیسههای نایلونی متحرکاثر پرتوتابی مایکروویو بر ناپدید شدن شکمبهای-رودهای ماده خشک و پروتئین خام دانه گلرنگ با استفاده از روشهای کیسههای نایلونی و کیسههای نایلونی متحرک [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 123-132]
کشتارمقایسه فعالیت آنزیم کربوکسی متیل سلولاز و میکروکریستالین سلولاز در مایع شکمبه گوسفند نر فیستوله دار با برههای پرواری کشتار شده [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 33-44]
کیفیتبررسی اثرات مادری و ردیابی ژنهای عمده موثر بر صفات کیفی داخل تخم مرغان بومی آذربایجان [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 15-22]
کیفیت تخممرغتجزیه و تحلیل خصوصیات ژنتیکی و فنوتیپی صفات کیفیت تخممرغ در مرغهای بومی اصفهان [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 165-177]
کیفیت گوشتاثرهای تغذیهای ال-آرژنین بر برخی شاخصهای کیفی گوشت، بافت روده و سیستم ایمنی جوجههای گوشتی 46 روزه [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 81-94]
کیفیت منیبررسی غلظت برخی مواد معدنی پلاسمای منی و سرم خون و ارتباط آن با کیفیت منی در فصول تولیدمثلی و غیرتولیدمثلی قوچ عربی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 23-35]
گ
گاوداری نیمهصنعتیمزیت نسبی و پایداری گاوداریهای نیمهصنعتی: مطالعه موردی استان زنجان [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 137-150]
گاوداریهای شیریقیمت سایهای آلایندههای گاوداریهای شیری شهرستان سراب با استفاده از روش پارامتری تابع فاصله ستاده [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 167-178]
گاودانهتعیین ترکیب شیمیایی و فراسنجههای تولید گاز دانه ماشک، خلر و گاودانه با استفاده از روش تولید گاز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 125-135]
گاو شیریاثر منابع مختلف سلنیوم بر فراسنجه های خونی و پاسخ آنتی اکسیدانی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 45-57]
گاو شیردهمقایسه کنسانتره آردی و پلت بر عملکرد شیردهی، رفتارهای تغذیهای و برخی متابولیتهای خونی درگاوهای شیرده [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 151-163]
گاوهای هلشتاینآنالیز ژنتیکی صفات تولید شیر در زایش نخست گاوهای شیری استان همدان [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 13-21]
گاوهای هلشتاینهمراهی چندریختی در ژنهای DGAT1 و IGF-I با عملکرد تولیدی و تولیدمثلی در گاوهای هلشتاین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 23-32]
گاو هلشتاینبرآورد پارامترهای ژنتیکی رکوردهای روز آزمون شیر گاوهای هلشتاین استان تهران با استفاده از مدل تابع کواریانس [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 1-11]
گاو هلشتاین ایرانمقایسه دو روش ارزیابی ژنتیکی گاوهای هلشتاین ایران بر اساس رکورد شیر تصحیح نشده و تصحیح شده بر مبنای 305 روز شیردهی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 75-86]
گوسفندمقایسه فعالیت آنزیم کربوکسی متیل سلولاز و میکروکریستالین سلولاز در مایع شکمبه گوسفند نر فیستوله دار با برههای پرواری کشتار شده [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 33-44]
ماشکتعیین ترکیب شیمیایی و فراسنجههای تولید گاز دانه ماشک، خلر و گاودانه با استفاده از روش تولید گاز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 125-135]
متابولیتهابررسی ارتباط بین هورمونهای تیروییدی با تستوسترون و برخی متابولیتهای سرم خون در فصل تولیدمثل و خارج از فصل تولیدمثل نریان عرب [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 179-187]
متابولیتهای سرمتاثیر نانو ذرات اکسید روی بر فعالیت کبد، کلیه و پانکراس در بلدرچین ژاپنی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 151-166]
مدل تابع کواریانسبرآورد پارامترهای ژنتیکی رکوردهای روز آزمون شیر گاوهای هلشتاین استان تهران با استفاده از مدل تابع کواریانس [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 1-11]
مرزنجوشاثر عصاره مرزنجوش به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی بر کیفیت اسپرم منجمد-یخ گشایی شده قوچ [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 111-120]
مرغ بومیبررسی اثرات مادری و ردیابی ژنهای عمده موثر بر صفات کیفی داخل تخم مرغان بومی آذربایجان [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 15-22]
مرغ گوشتیتحلیل کارایی تکنیکی و شکاف تکنولوژی واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان سنندج [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 49-61]
مرغهای بومیتجزیه و تحلیل خصوصیات ژنتیکی و فنوتیپی صفات کیفیت تخممرغ در مرغهای بومی اصفهان [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 165-177]
مزیت نسبیمزیت نسبی و پایداری گاوداریهای نیمهصنعتی: مطالعه موردی استان زنجان [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 137-150]
مقدار شیر دورهی شیردهیمقایسه دو روش ارزیابی ژنتیکی گاوهای هلشتاین ایران بر اساس رکورد شیر تصحیح نشده و تصحیح شده بر مبنای 305 روز شیردهی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 75-86]
میکروکریستالین سلولازمقایسه فعالیت آنزیم کربوکسی متیل سلولاز و میکروکریستالین سلولاز در مایع شکمبه گوسفند نر فیستوله دار با برههای پرواری کشتار شده [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 33-44]
منی منجمدتأثیر سطوح مختلف قند ترهالوز بر فراسنجههای اسپرم منجمد-یخگشایی شدهی قوچهای مختلف در مدت نگهداری و در فصل تولید مثلی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 101-113]
مورفولوژی شکمبه و روده کوچکاثر سطوح مختلف میوه بلوط بر مرفولوژی شکمبه و روده کوچک و pH محتویات دستگاه بزغالههای مرغز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 179-190]
موفومتریمورفومتری و آناتومی سطحی اسب نژاد تروبرد با توجه به فاکتورهای مؤثر در فعالیتهای ورزشی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 101-110]
میوه بلوطاثر سطوح مختلف میوه بلوط بر مرفولوژی شکمبه و روده کوچک و pH محتویات دستگاه بزغالههای مرغز [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 179-190]
ن
ناپدید شدن شکمبهای و رودهایاثر پرتوتابی مایکروویو بر ناپدید شدن شکمبهای-رودهای ماده خشک و پروتئین خام دانه گلرنگ با استفاده از روشهای کیسههای نایلونی و کیسههای نایلونی متحرک [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 123-132]
نانو ذرات اکسید رویتاثیر نانو ذرات اکسید روی بر فعالیت کبد، کلیه و پانکراس در بلدرچین ژاپنی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 151-166]
نانوسلنیومبررسی اثرات سطوح مختلف ویتامین E و نانوسلنیوم بر فراسنجههای کیفی اسپرم خروس نژاد لگهورن طی نگهداری در دمای C◦4 [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 59-70]
نانوسلنیوماثرات سطوح مختلف نانوسلنیوم محلول در آب بر عملکرد، جمعیت باکتریایی ایلئوم، خصوصیات استخوان درشتنی، برخی فراسنجههای بیوشیمیایی خون و کیفیت بستر در جوجههای گوشتی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 189-211]
نانو سلنیوماثر منابع مختلف سلنیوم بر فراسنجه های خونی و پاسخ آنتی اکسیدانی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 45-57]
نریان عرببررسی اثر سن و فصل بر کارکرد غده تیروئید در نریان عرب [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 63-74]
نریان عرببررسی ارتباط بین هورمونهای تیروییدی با تستوسترون و برخی متابولیتهای سرم خون در فصل تولیدمثل و خارج از فصل تولیدمثل نریان عرب [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 179-187]
نشانگر ریزماهوارهآزمون انساب در جمعیت گوسفندهای آمیخته به کمک نشانگرهای ریزماهواره [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 141-150]
نشخوارکنندگانبررسی فراسنجههای تجزیه پذیری شکمبهای، ناپدید شدن بعد شکمبهای و ارزش تغذیهای برگ، گل و غلاف برهان در نشخوارکنندگان [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 19-32]
نعناعبررسی تاثیر پودر گیاه نعناع و عرق بهار نارنج بر بیان نسبی ژن پروتین شوک گرمایی (HSP70) و برخی فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 115-124]
نمونه گیری گیبستخمین پارامترهای ژنتیکی برخی از صفات رشد برههای لریبختیاری استان خوزستان با در نظر گرفتن اثرات مادری [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 151-161]
و
واحدهای مرغداریتحلیل بکارگیری فناوریهای اطلاعات (اتوماسیون) در واحدهای مرغداری شهرستان خوی [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 95-105]
واژگان کلیدی: آرژنیناثرهای تغذیهای ال-آرژنین بر برخی شاخصهای کیفی گوشت، بافت روده و سیستم ایمنی جوجههای گوشتی 46 روزه [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 81-94]
ویتامین Eبررسی اثرات سطوح مختلف ویتامین E و نانوسلنیوم بر فراسنجههای کیفی اسپرم خروس نژاد لگهورن طی نگهداری در دمای C◦4 [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 59-70]
وراثتپذیریتخمین پارامترهای ژنتیکی برخی از صفات رشد برههای لریبختیاری استان خوزستان با در نظر گرفتن اثرات مادری [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 151-161]
وراثتپذیریبرآورد پارامترهای ژنتیکی رکوردهای روز آزمون شیر گاوهای هلشتاین استان تهران با استفاده از مدل تابع کواریانس [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 1-11]
وراثتپذیریتجزیه و تحلیل خصوصیات ژنتیکی و فنوتیپی صفات کیفیت تخممرغ در مرغهای بومی اصفهان [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 165-177]
وزن از شیرگیریتخمین پارامترهای ژنتیکی برخی از صفات رشد برههای لریبختیاری استان خوزستان با در نظر گرفتن اثرات مادری [دوره 26، شماره 2، 1395، صفحه 151-161]
ه
هضم آزمایشگاهیتأثیر استفاده از تفالهزیتون بر قابلیتهضم، خصوصیات تخمیری و جمعیت پروتوزوآی شکمبه گوسفندان عربی [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 1-18]
همبستگیبررسی ارتباط بین هورمونهای تیروییدی با تستوسترون و برخی متابولیتهای سرم خون در فصل تولیدمثل و خارج از فصل تولیدمثل نریان عرب [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 179-187]
همبستگی ژنتیکیتجزیه و تحلیل خصوصیات ژنتیکی و فنوتیپی صفات کیفیت تخممرغ در مرغهای بومی اصفهان [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 165-177]
هورمونهای تیروییدیبررسی ارتباط بین هورمونهای تیروییدی با تستوسترون و برخی متابولیتهای سرم خون در فصل تولیدمثل و خارج از فصل تولیدمثل نریان عرب [دوره 26، شماره 4، 1395، صفحه 179-187]
هورمونهای تیروئیدیبررسی اثر سن و فصل بر کارکرد غده تیروئید در نریان عرب [دوره 26، شماره 3، 1395، صفحه 63-74]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد